Hrvatska
StoryEditor

Trgovinska platforma Exante osnovala tim u Hrvatskoj

20. Kolovoz 2021.
Exante Hrvatska

Međunarodna WealthTech tvrtka Exante angažirala je tim u Hrvatskoj koji će tu trgovinsku platformu donijeti u regiju. Time će se, kako stoji u priopćenju, ulagačima omogućiti pristup više od 300 tisuća financijskih instrumenata na 50 tržišta.

Exante, koji ove godine slavi deseti rođendan, Hrvatsku i druge zemlje regije vidi kao perspektivna tržišta u razvoju zahvaljujući dobro razvijenoj financijskoj infrastrukturi i potencijalu rasta. Za one koji žele uložiti svoj novac, Exante nudi priliku za izravnu trgovinu na lokalnom i globalnom tržištu.

EXANTE platforma pruža investitorima pristup za diverzifikaciju njihovih portfelja i stjecanje međunarodne izloženosti kroz širok raspon instrumenata, od ETF -ova do fiksnog prihoda.

- Exante posjeduje brojne globalne licence i redovito se provjerava, čime se osigurava sigurnost sredstava klijenata. Pomoću naše jednostavne i intuitivne tehnologije pojedinci mogu postići svoje investicijske ciljeve - stoji u priopćenju.

Exante također nudi potpuno prilagodljivo rješenje White Label za institucije kao što su banke i wealth manageri koji žele dodati vrijednost svojoj bazi klijenata bez vremenskih ograničenja i poteškoća u izgradnji vlastitih platformi. S Exante White Label, institucija može imati vlastiti brand-name sustav, internu, prilagođenu trgovačku platformu u nekoliko dana.

Sučelje je razvijeno kako bi zadovoljilo posebne zahtjeve svakog klijenta. Za hrvatske wealth managere i fondove koji koriste rješenje White Label, Exante je u mogućnosti navesti vlastite, kao i međunarodne ETF -ove i uzajamne fondove na platformi. Ova opcija omogućuje klijentu krajnjeg korisnika izravan pristup svim njihovim rasponima investicijskih proizvoda, a Exanteov razvojni angažiran je s klijentima od integracije back office sustava do dizajniranja klijentske aplikacije.

Nakon što rješenje White Label postane potpuno operativno, klijenti krajnjih korisnika institucije mogu uživati ​​u izravnom pristupu tržištu preko 300 tisuća instrumenata u 8 različitih klasa imovine koji pokrivaju preko 50 međunarodnih tržišta, kažu u Exanteu.

19. travanj 2024 11:06