Hrvatska
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Nova funkcija bivšeg ministra Linića, smjene u E.ON Energiji, nastavlja se vlasničko čišćenje u Marinadi…

14. Veljača 2022.
Slavko Linić

Marko Čule imenovan je upraviteljem ZANATSKE ZADRUGE GRADIN umjesto Zdravka Brdara. Brdar je također postao predsjednik tvrtkina NO-a umjesto Davora Čopa, koji je ostao član Odbora. Nekadašnji SDP-ov ministar i potpredsjednik Vlade Slavko Linić postao je novi zamjenik predsjednika Odbora umjesto Kristijana Dubravčića, a Dalibor Mladenić napustio je Odbor.

Ivica Kuliš, Vladimir Sabo i Zrinka Fadini imenovani su novim direktorima E.ON ENERGIJE umjesto Marijane Jurišić i Božidara Đurkovića, kojem je dodijeljena prokura, a Davorka Orač više nije prokuristica tvrtke.

Nastavlja se vlasničko čišćenje u MARINADI. Nakon što je nedavno 16 suvlasnika naputilo vlasničku strukturu tvrtke, sada su je napustila još tri suvlasnika – tvrtke MANJO i TRGOPRODUKT i Domagoj Vida. Tvrtka sada ima ukupno 13 suvlasnika.

ZAGREBAČKI HOLDING je pripojio svoju tvrtku CENTAR.

Mijo Šepak je napustio NO PETROKEMIJE, u kojem je bio od 2010.

Odlukom sa skupštine tvrtke KATAPULT prihvaćen je plan podjele tvrtke kojim ona ne prestaje djelovati, ali prenosi dio imovine u novu tvrtku KATAPULT NOVI istih vlasnika.

Josip Mioč imenovan je novim direktorom VODOVODA I ODVODNJE CETINSKE KRAJINE iz Sinja umjesto Milana Smolje.

Ivan Hudoletnjak više nije prokurist ROYAL WOODA.

Dalibor Perin postao je novim član NO-a BARANJSKOG VODOVODA umjesto Drage Mavrina.

EMMA GAMMA ADRIATIC u vlasništvu ciparske tvrtke preuzeo je vlasništvo nad MINUS5-om od Igora Anića i Hrvoja Zlatara, kojeg je na mjestu direktora zamijenio Krešimir Kokanović.

Vesni Rešeti dodijeljena je prokura u KOPITARNI ZAGREB, čime je zamijenila Mariju Grm.

Mato Devčić postao je novi predsjednik NO-a križevačkih VODNIH USLUGA umjesto Aleksandara Karrea, koji je ostao član Odbora. NO-u se pridružio i novi član Manuel Marković, a napustio ga je Zoran Vrhovski.

Valerio Giuseppe Vezzola postao je novi član NO-a UVALE POLJANA umjesto Marija Vezzole.

Daniel Darko Blažić i Nermina Hadžiosmanović postali su novi suvlasnici ERNST & YOUNG HOLDINGA, a vlasničku strukturu napustila je Vedrana Cicvarić. Tvrtka sada ima ukupno 64 suvlasnika.

Nakon što je tvrtka AUTODESK CANADA postala novi vlasnik varaždinskog AUTODESKA umjesto UPCHAIN INC.-a, tvrtka je promijenila naziv iz UPCHAIN u AUTODESK.

27. travanj 2024 20:49