Hrvatska
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjene u HEP-ovoj tvrtki i u GEEN-ovim energanama, pojačanja u upravama Rotoplasta i Rog-Jome…

07. Lipanj 2021.
Filip Varhol'

Davor Guttert novi je direktor HEP – OPSKRBE umjesto Marija Puntarića, koji je ostao u tvrtki kao direktor Sektora za prodaju. Guttert je do rujna 2020. bio direktor tvrtki PPD – OPSKRBA KUĆANSTAVA i PPD – DISTRIBUCIJA PLINA, koje je HEP preuzeo od PPD-a, pripojio ih svom HEP – PLINU i izbrisao ih iz Sudskog registra.

Filip Varhol' novi je predsjednik Uprave ENERGANE BENKOVAC i i ENERGANE VIROVITICA te član Uprave ENERGANE GOSPIĆ 1 i PELETI B2E umjesto Aleša Mokrýja, koji je opozvan s tih funkcija. Sve tvrtke u sastavu su češke GEEN GRUPE, koja je orijentirana na obnovljive izvore energije. Upravlja sa šest hidroelektrana i deset fotonaponskih elektrana u Češkoj i Slovačkoj. U Hrvatskoj se bave projektima vezanim uz izgaranje biomase.

Dubravko Maričić novi je, treći direktor (uz dvoje prokurista) u ROTOPLASTU iz Svete Nedelje.

Ana Vrbošić nova je, treća direktorica ROG-JOME iz Zagreba.

Nikoli Božiću i Danijelu Božiću dodijeljena je prokura u FRASSINOX BOŽIĆU iz Zagreba.

Fabio Besana novi je član Uprave CELADE iz Samobora umjesto Damira Miklaužića.

Vlasnik ORIONA iz Koprivnice Damir Šimunic imenovao je Martinu Šestak na direktorsku poziciju, gdje se pridružila Gordani Šimunic, koja vodi tvrtku od 2016. kad se osnivač povukao iz upravljanja.

Vlasnik tvrtke EL TIM iz Zadra Ante Smolić-Ročak, koji je i direktor, imenovao je i Tonija Smolić-Ročaka na direktorsku poziciju.

Sarafin Nikolić pridružio se vlasniku Josipu Nikoliću u Upravi EURO GRADNJE iz Zadra.

Vlasnik i direktor tvrtke NOVA BOATS iz Zagreba Robert Cvetkovski dodijelio je prokuru Boženi Cvetkovski.

Robert Dimitrovski postao je četvrti suvlasnik IT tvrtke BISS iz Zagreba.

Dosadašnji prokurist KROME iz Gospića Luka Krmpotić novi je direktor i na toj se poziciji pridružio vlasniku Marijanu Krmpotiću i Tihani Stilinović.

Vlasnik i direktor PROTETIKE Berislav Boban dodijelio je prokuru Marini Boban.

Pokrenut je stečajni postupak za PATRIOT iz Zadra Senke Polovine zbog blokade računa od listopada 2020. teške 2,7 milijuna kuna. Tvrtki je u rujnu 2016. bila odobrena predstečajna nagodba.

Ilija Špikić novi je direktor u tvrtki SAUBERMACHER-EKP iz Splita umjesto Zorabna Drasala i na toj se poziciji pridružio Robertu Čajiću.

Ivana Mihovilčević nije viša suvlasnica AKVAKULTURE iz Zadra, koja je sad u isključivom vlasništvu suosnivača i direktora Josipa Vodopije.

19. travanj 2024 05:31