Hrvatska
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vlasnik prepustio supruzi upravljanje Ljekarnama Joukhadar, smjena na čelu Uni Viridasa, Energia naturalis povećala temeljni kapital…

02. Kolovoz 2021.
Mohamed Radwan Joukhadar

Vlasnik LJEKARNI JOUKHADAR Mohamed Radwan Joukhadar povukao se s pozicije ravnatelja i operativno vođenje poslovanja prepustio supruzi Jasenki Joukhadar.

Viktor Horvatinović novi je predsjednik Uprave UNI VIRIDASA umjesto Darija Vladimira Josića, a Josip Bagarić ušao je u dvočlanu Upravu umjesto Ivana Kozine. Time je čini se završeno kadrovsko pregrupiranje nakon što je investicijski fond PEARL INFRASTRUCTURE CAPITAL vlasnički je preuzeo tvrtku od Sunčice Lalić, Aysala Ünala i Cema Şirina. Tvrtka upravlja najvećim kogeneracijskim postrojenjem u Hrvatskoj − u Babinoj Gredi, koje ima kapacitet od 8,6 MW električne i 16 MW toplinske energije iz drvene sječke.

ENERGIA NATURALIS povećala je temeljni kapital sa 112,209 milijuna kuna na 125,4 milijuna kuna. Riječ je o pretvaranju reinvestirane dobiti i dijela zadržane dobiti ukupnog iznosa od 13,191 milijun kuna.

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a NAŠIČKOG VODOVODA Milan Pintarić novi je predsjednik NO-a umjesto Krešimira Kašube koji je na toj poziciji bio samo dva i pol mjeseca. Hrvoje Pintarić unaprijeđen je u zamjenika predsjednika NO-a, a Josip Vladika ušao je u NO.

Tomislav Žuljević izašao je iz suvlasništva u WISDOMU iz Mravinaca (Solin), i nije više direktor, pa je Anita Škare ostala jedina vlasnica, i sama upravlja tvrtkom.

Daniel Yordanov Proychev novi je direktor TMF CROATIJE (jedan od trojice) umjesto Eloija Laurenta Malta-Beya.

Suvlasnici ROTOMETALA iz Samobora Franjo Žuti i Zdenko Žuti (koji je i direktor) dodijelili su prokuru Ljiljani Žuti.

Olivija Čurčić nova je članica NO-a NOVOTEHNE iz Rijeke umjesto Sadžide Đulović.

Direktorica tvrtke VAJDA-ELVIT iz Zagreba Iva Marđetko Mateš ostala je jedina vlasnica nakon što su Ignacije Marđetko i Miroslava Marđetko izašli iz vlasničke strukture.

Vlasnik i jedini član Uprave SUB ROSE iz Splita Renato Miočić dodijelio je prokuru Franku Miočiću, koji je već bio prokurist od 2017. do 2020.

Ante Davorin Vranješ, Lovorka Katić i Milivoj Katić izašli su iz vlasničke strukture VINC – MORNARA iz Makarske, a Stanislav Šumelj nije više u Upravi. Tvrtka je ostala u vlasništvu Vinka Šumelja (koji je na čelu tvrtke), te Radojke Boras i Matije Nogala.

Katarina Posilović nova je direktorica PEKOMA iz Krapine umjesto Ivice Hršaka.

Branislav Stanković nije više suvlasnik i direktor tvrtke DOLINJE IZ Velog Iža (Zadar), kojoj je jedini vlasnik direktor Toni Rokov. On je promijenio naziv tvrtke u PROVIŠTA i dodijelio prokuru Neri Toman.

Josip Richter preuzeo je vlasnički i upravljački GRINDA TRGOVINU od Željka Marića i preselio sjedište iz Zagreba u Sinj.

Osnivač tvrtke PIMCO iz Zagreba Ivica Nujić nije više direktor.

Nonglak Patphai vlasnički je preuzeo PAN ASIJU od Vesne Dragičević.

LJEKARNE PRIMA PHARME pripojile su si LJEKARNU PIROVIĆ iz Biograda koju su vlasnički preuzele prošle godine.

Ante Radalj ušao je u vlasničku strukturu METALMINERAL – KAMENA iz Kerestinca (Sveta Nedelja) umjesto Drage Bandura.

27. travanj 2024 01:11