Hrvatska
StoryEditor

U novom broju Lidera saznajte kako zaraditi na panici zbog koronavirusa i što će se dogoditi s EU proračunom nakon Brexita

26. Veljača 2020.

Znamo da su svima puna usta koronavirusa, ali mi nismo tu da bi širili paniku koja zaista nije potrebna ali smo tu da saznamo kako zaraditi na panici koja se stvorila u čitavom svijetu. Vodeći ljudi investicijskog biznisa smatraju da je pad financijskih tržišta samo privremen i da će ubrzo uslijediti razdoblje oporavka te da je zbog toga pravo vrijeme za ulaganje u dionice, kriptovalute ali i investicijske fondove. S našim investicijskim stručnjacima pričala je Aleksandra Brzić koja u temi tjedna donosi detalje o velikoj prilici za ulaganje.

Glavni urednik Lidera drugi tjedna za redom radi veliki intervju. Ovoga puta Miodrag Šajatović je sjeo s Nikicom i Ivanom Gabrićem i saznao pomaže li na poslovnoj sceni činjenica da ste slobodni zidar i hoće li takva saznanja utjecati na buduće poslovanje.

Željka Laslavić bavila se kompanijom M+Grupa koja je akvizicijama polako došla do pola milijarde kuna prihoda, dok je Vanja Figenwald pročešljao Europski proračun i saznao kako će izlazak Velike Britanije promijeniti odnose moći unutar Unije i kako bi se to moglo odraziti na sam proračun.

Goran Litvan tjedan je dana pratio središnje informativne emisije triju nacionalnih televizija. Nakon više od petnaest sati programa saznao je da na vijesti koje se mogu svrstati u poslovnu sferu odlazi samo dva sata i 46 minuta. Što se još krije u analizi, ali i ostale poslovne priče čitajte u tiskanom ili digitalnom izdanju Lidera.

26. travanj 2024 05:12