Hrvatska
StoryEditor

Ulaznice.hr nude online poklon-bonove za više od 500 događaja

11. Prosinac 2020.
Zoran Löwfoto Ratko Mavar/Lider

Iako u manjem obujmu i uz poštovanje epidemioloških mjera, kulturni događaji ipak se odvijaju. Zato je Dekod uoči blagdana plasirao na tržište novi proizvod – poklon-bon, koji je višekratno iskoristiv unutar godine dana od kupnje i uključuje sve događaje iz bogate ponude portala ulaznice.hr.

Cijeli proces odvija se online – javljanjem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – a nakon uplate poklon-bon stiže na e-mail adresu kupca. Ulaznice.hr poklon-bon nude i kao alternativu za povrat novca i rješenje za otkazane događaje.

Kupcu se na taj način omogućava iskorištavanje poklon bona za događaje u ponudi istog organizatora u vrijednosti koja je naznačena na poklon bonu.kao ulaznicu za druge događaje.  

Iako je tvrtka koju vode osnivač Branko Silta i Zoran Löw naprepoznatljivija kroz portal ulaznice.hr, koji u dnevnoj ponudi ima preko 500 događaja, Dekod ponudom pokriva sveobuhvatne ticketing zahtjeve kroz desetak web aplikacija različitih namjena koje koriste njihovi dugogodišnji partneri.

15. travanj 2024 06:01