Hrvatska
StoryEditor

United POP akademija: Najveći privatni art kampus u regiji pruža vrhunsko obrazovanje

13. Rujan 2020.
United POP akademija potpuno je prilagođena novom normalnom. Nastava se odvija u malim grupama na ‘state-of-the-art’ opremi u novom kampusu, a svi studenti imaju odličnu online podršku

Unatoč pandemiji koronavirusa United POP akademija ove je godine dovršila investiciju u novi kampus u Zagrebu. Njezina vrijednost iznosi oko tri milijuna kuna, a riječ je o najvećem ulaganju ove vrste u Hrvatskoj. Na kampusu površine 450 četvornih metara opremljen je veliki glazbeni studio, fotostudio te make up i design studio.

Učionice za marketing i organizaciju evenata, projektni menadžement i grafički dizajn također su u potpunosti opremljene modernom opremom kako bi studenti mogli imati kvalitetno praktično obrazovanje. United POP je ovom investicijom postao najveći privatni art kampus u cijeloj regiji pa se tako Zagreb pridružio gradovima poput Berlina, Amsterdama, Pariza, Madrida, Melbournea i Pekinga.

Inače, United POP akademija djeluje globalno već 30 godina te polaznicima diljem svijeta omogućuje unapređenje karijere obrazovanjem koje se temelji na praktičnom radu u kreativnim industrijama.

– Kada su krenule prve naznake pandemije, za razliku od mnogih, mi nismo imali mnogo razloga za brigu. Najmodernija edukacija u glazbi, menadžmentu, dizajnu, modi, fotografiji i multimediji nastavljena je nesmetano. Osim što se nastava inače održava u malim grupama na state-of-the-art opremi, svi naši studenti imaju odličnu online podršku. Ono što ljude privlači kod nas je personaliziran i praktičan pristup u nastavi, male grupe i naravno predavači s ogromnim iskustvom. Praktični dio nastave odvijao se individualno, a teorijska su se predavanja preselila kompletno online. Zahvaljujući već razvijenom internom sustavu za studente preko kojeg razmjenjujemo materijale i održavamo radionice, problemi koje su mnogi imali nas su uglavnom zaobišli – pojašnjava ravnatelj akademije Marin Gospić.

Upisi za ovu godinu su u tijeku, a vrijedi istaknuti da United POP akademija, u suradnji s renomiranim University of West London omogućuje hrvatskim polaznicima i preddiplomski studij. 

26. travanj 2024 13:59