30. listopad 2020.

Liderovih ‘500 najboljih‘ - evo kako ugrabiti svoj primjerak

500 najboljih za lider portal   

Za razliku od edicije '1000 najvećih', kojom Lider daje pregled tvrtki koje ostvaruju najveći prihod, publikacija '500 najboljih' je top-lista izvrsnosti. U toj publikaciji dajemo podatke kompanija koje imaju najbolje poslovne pokazatelje na radost vlasnika, koji mogu povlačiti i/ili reinvestirati dividendu, te zaposlenika koji primaju najmanje pet tisuća kuna prosječne neto plaće.

Ova lista vrlo je dinamična i iz godine u godinu doživljava velike promjene. Prošle smo godine uspoređivali rezultate poslovanja s onima prije recesije, iz 2008. Od tisuću najboljih plasman na listu ponovilo je samo 406 kompanija. Kada zaoštimo kriterije na 500 najboljih, onda imamo samo 126 'ponavljača' u kategoriji izvrsnosti.

Tko će ove godine biti na listi '500 najboljih'? Koje su kompanije potencijalni jamac sigurnosti i gospodarskog oporavka, pogotovo imajući u vidu trenutna nesigurna vremena?

To možete saznati u Liderovoj publikaciji '500 najboljih' koju objavljujemo 12. studenog 2020. godine. 

No, Liderova publikacija '500 najboljih', na mobitel i uredski stol stiže samo pretplatnicima.  

Stoga ako želite imati detaljnu analizu i popis najboljih od najboljih, pretplatite se na Lider i na svome uredskom stolu ili mobitelu analizirajte svoje potencijalne partnere u 2021. godini!