Hrvatska
StoryEditor

[Video] Rimac Nevera našla put do popularne igrice PUGB

07. Siječanj 2022.
Rimac Nevera Pugb

Krafton, izdavač igara koji je veliku slavu stekao battle royale igricom PUGB i nova kompanija Bugatti Rimac najavili su zanimljivu suradnju koja će omogućiti igračima ove igre da Rimac Neveru 'gaze' u novoj verziji igre PUGB za mobilne uređaje PUBG: New State.

- Vrlo smo uzbuđeni oko suradnje s jednom od najpopularnijih gaming kompanija na svijetu. Kada su nam rekli za svoj futuristički in-game koncept, bez razmišljanja je bilo jasno da se Rimac Nevera savršeno uklapa u taj oblik digitalnog okruženja. Radujemo se čitanju recenzija njihove zajednice i organiziranju online i offline aktivnosti u narednim mjesecima. Vjerujemo da će to biti uspješno dugoročno partnerstvo s izvrsnim rezultatima na obje strane – rekli su iz Rimac Automobila.

Nevera bi se u igri trebala pojaviti već ovoga mjeseca kada se igra nadogradi, a bit će dostupna u pet boja. Inače, igra PUGB je poznata po brojnim dodatcima, skinovima za likove i raznim čudima koja se u igri kupuju i od čega se tvorci igre zapravo i financiraju jer je igra besplatna za skidanje i igranje.

- Iznimno smo uzbuđeni objaviti svoju prvu suradnju, i zaista je čast imati Bugatti Rimac, inovativnu i ikonsku marku automobila, s nama kako bismo započeli novu godinu. Ovo je značajna suradnja za nas, a dodavanje Rimac Nevere u igru pomoći će elektrificirati zabavu, intenzitet i iskustva našim igračima – rekao je Minkyu Park, izvršni producent igre PUBG: New State.

26. travanj 2024 17:37