Hrvatska
StoryEditor

Vodeći globalni pružatelj end-to-end rješenja Majorel Group ušao na hrvatsko tržište

06. Prosinac 2021.

Majorel Group Luxembourg, vodeći globalni pružatelj rješenja za end-to-end korisničko iskustvo (CX) sljedeće generacije za digitalno izvorne i vertikalne vodeće robne marke, objavio je danas da je ušao na hrvatsko tržište, a posljedično se približava cijeloj istočnoeuropskoj regiji. Prema očekivanjima, nova podružnica u Zagrebu, trebala bi biti početak za otvaranje više stotina novih radnih mjesta u regiji, posebice za digitalne, internetske klijente. 

Ključni čimbenik u Majorelovoj strategiji lokacije, poručila je kompanije, izvrsna je dostupnost lokalnih talenata koji imaju odlične jezične vještine talijanskog, njemačkog, engleskog, francuskog i španjolskog - zajedno s izvrsnom infrastrukturom koja podržava rad od kuće.

- Glavni grad Hrvatske, Zagreb, optimalno je mjesto za Majorel jer ima poduzetnički duh. Dobro uspostavljena infrastruktura i dinamična kultura Zagreba obećavaju priliku za zapošljavanje najboljih ljudi i partnera. Veselimo se rastu Majorelove prisutnosti u Hrvatskoj i daljnjem širenju našeg globalnog otiska kao lidera u globalnim CX rješenjima - rekao je Thomas Mackenbrock, izvršni direktor Majorela.

Zagrebačka podružnica je u potpunosti operativna, s već više od 100 članova tima, a trenutno su u pripremi još dvije zemlje, Gana i Sjeverna Makedonija, što znači da će Majorel uskoro biti prisutan u 34 zemlje.

15. travanj 2024 23:53