Hrvatska
StoryEditor

Vuglec breg – mjesto na kojem poslovni događaj postaje i pravi užitak

14. Listopad 2020.
Uz poštovanje propisanih mjera, i ove jeseni popularni Vuglec Breg organizira seminare, konferencije, poslovna druženja ili ‘teambuldinge‘. A može se i samo doći i uživati u jelu i prekrasnoj prirodi

Turističko selo Vuglec Breg u Škarićevu, omiljeni zagorski raj na zemlji – kako ga opisuju posjetitelji – već tradicionalno organizira razna poslovna druženja. Zahvaljujući trima zatvorenim prostorijama koje primaju od 10 do 40 osoba, uz poštovanje mjera koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite, tvrtke, organizacije, razna udruženja i poslovni subjekti mogu svoje seminare, konferencije, poslovna druženja ili teambuldinge organizirati u Vuglec Bregu.

Oni koji vole uživati i u jesenskim čarolijama na otvorenome, sastanke mogu organizirati i u pergoli 'Pri baki Rozi', koja prima do 40 ljudi.

image
foto

Prostori za održavanje seminara i ostalih poslovnih okupljanja u sklopu Vuglec Brega opremljeni su najsuvremenijom opremom potrebnom da vaš poslovni dio druženja bude održan na najvišoj razini. Posjetiteljima se u sklopu pansiona Vuglec Breg nudi i mogućnost noćenja u čak šest starih zagorskih 'hiža' i kleti koje ukupno imaju 50 ležaja. Vrsni majstori kuhinje restorana Vuglec Breg, koji od 2018. nosi priznanje Michelin BiB Gourmand i od 2019. Gault&Millau, pobrinut će se za vaš vrhunski zagorski gastroužitak.

Kako kažu u Vuglec Bregu, u 15 godina koliko postoji ta obiteljska ugostiteljska priča održano je na stotine raznih edukacija, seminara, konferencija, druženja, proslava, što im je dokaz da rade sjajan posao te su s veseljem spremni i ove jeseni i zime svojim posjetiteljima pružiti tu mogućnost.

image
foto

Više o Vuglec Bregu, smještenom u Škarićevu kraj Krapine, i njegovoj ponudi potražite na službenoj stranici toga turističkog sela www.vuglec-breg.hr i društvenim mrežama Facebooku i Instagramu ili nazovite na telefonski broj 049 345 015.

20. travanj 2024 06:04