Kompanije
StoryEditor

DEGORDIAN Dio poslovanja prebačen na novu tvrtku Bornfight

19. Listopad 2019.
 

Digitalna marketinška agencija Degordian izdvojila je dio poslovanja u novu, sestrinsku, tvrtku Bornfight jer su, prema riječima suvlasnika Daniela Ackermanna, posljednjih nekoliko godina uvidjeli kako se poslovanje fokusiralo na dva odvojena smjera: jedan je u domeni digitalnog marketinga, a drugi je dizajn te razvoj aplikacija i softvera namijenjenih tržištima B2C i B2B, čime će se baviti Bornfight. U novu je tvrtku prešlo 57 zaposlenika, uključujući Tomislava Grubišića, suvlasnika Degordiana. On je u novoj tvrtki glavni izvršni direktor.

– Zahvaljujući toj i još nekim promjenama Degordian se može više usredotočiti na osnovno poslovanje te se još brže razvijati. Odvajanje je također omogućilo našim ljudima da se profesionalno razvijaju unutar grupe u više smjerova nego dosad, na što smo jako ponosni – ističe Ackermann, dodajući kako imaju velike planove te vjeruje da će im 2020. biti jako dobra godina.
Sjedište tvrtke ostaje u Zagrebu, a fokusirat će se na globalne projekte i suradnju te tržišta SAD-a i UK-a. Vlasnici tvrtki i dalje su Ackermann i Grubišić te RSG Capital kao ulagač.

16. travanj 2024 00:52