Tehnopolis
StoryEditor

12 najznačajnijih trenutaka za Apple u 2014. godini

01. Siječanj 2015.
Piše:
lider.media

Protekla godina bila je uistinu monumentalna za Apple. Pod vodstvom Tima Cooka ova tvrtka predstavila je novi Apple ručni sat, proizvod koji bi mogao biti još jedan revolucioniran iskorak, prodala je rekordan broj novih iPhoneova, za nevjerojatnih 3 milijardi dolara kupila je Beats od Dr. Drea i učinila ga najbogatijim glazbenikom današnjice, te lansirala cijene svojih dionica u stratosferu.

Ovo je također bila godina u kojoj je Tim Cook u  intimnom pismu javnosti obznanio da je homoseksualac, a sa starim suparnikom IBM-om sklopljeno je partnerstvo.

Naravno, bilo je i ponešto promašaja i loših ideja. Fijasko s besplatnim albumom U2-a, hakiranje iClouda koje je dovelo do objavljivanja privatnih fotografija raznih zvijezda i zvjezdica, te problemi s aplikacijama koji su se pojavili na samom kraju godine ne služe im na čast.

Unatoč svim problemima, zamjerkama korisnika njihovih usluga i napadima konkurencije, Apple je 2014 ljestvicu u tehnološkom svijetu postavio visoko i tako postavio velika očekivanja i za sljedeću godinu.

12 najznačajnijih trenutaka za Apple u 2014. godini možete pogledati u fotogaleriji.

03. svibanj 2024 16:38