Tehnopolis
StoryEditor

Algebra Microsoftov partner godine u Hrvatskoj

23. Srpanj 2012.
Piše:
lider.media

Algebra je dobitnik priznanja ‘Microsoft partner godine za Hrvatsku u 2012. godini‘ koje im je uručeno na svjetskoj konferenciji Microsoftovih partnera (Worldwide Partner Conference 2012) održanoj od 8. do 12. srpnja u Torontu.

Nagrada je stigla u konkurenciji vrhunskih Microsoftovih partnera, zbog dokazivanja izvrsnosti u inovaciji i izvrsnosti edukacijskih usluga za Microsoftove tehnologije, stoji u priopćenju za medije.

- Algebra je dio Microsoftove mreže partnera već više od 12 godina, a ujedno i jedan od najaktivnijih partnera hrvatskog Microsofta. Već sedam godina smo najaktivniji partner konferencije WinDays, Microsoftove najveće tehnološke konferencije u regiji, s jedinstvenim pristupom i željom da doprinesemo konferenciji u stručnom, sadržajnom i društvenom kontekstu. S Microsoftom smo surađivali u mnogim drugim akcijama i događanjima te smo vrlo često pokretali inicijative i osmišljavali ideje, a sve s ciljem jačanja Microsoftove pozicije u Hrvatskoj. Iznimno nas raduje što nam je Microsoft odlučio dodijeliti ovo veliko priznanje za partnerstvo koje dodatno potvrđuje naš kvalitetan rad i doprinos razvoju IT tržišta u Hrvatskoj. Primiti ovu nagradu je čast, ali i obveza da i dalje budemo prisutni i pomognemo razvoju IT tvrtki i svih ostalih tvrtki u Hrvatskoj kako bi prepoznali vrijednost Microsoftovih tehnologija u postizanju vlastite izvrsnosti i konkurentnosti, naročito u ovom osjetljivom trenutku kada Hrvatska pristupa Europskoj uniji gdje je konkurencija daleko jača. Smatram da je IT tehnologija jedinstveno sredstvo koje može pomoći hrvatskoj ekonomiji da kvalitetnije iskoristi svoje potencijale i počne se ubrzanim korakom približavati životnom standardu Europske unije, izjavio je prilikom preuzimanja nagrade predsjednik uprave Algebre, Tomislav Dominković.

26. travanj 2024 09:41