Tehnopolis
StoryEditor

Apple u prva 24 sata zabilježio više od četiri milijuna narudžbi za iPhone 6

16. Rujan 2014.
Piše:
lider.media

Apple je zabilježio rekordan broj narudžbi za iPhone 6 i iPhone 6 Plus – više od četiri milijuna online narudžbi u svega 24 sata.

Kompanija nije pružila uvid u podatke koji je uređaj popularniji, iPhone 6 s ekranom veličine 4,7 inča ili 5,5 inčni 6 Plus. Na Appleovim stranicama stoji obavijest da će se pošiljke za iPhone 6 početi isporučivati kroz sedam do deset dana, a za veću verziju iPhonea 6 ipak će trebati pričekati još tri do četiri tjedna.

Apple je u 12. rujna, kada su započele narudžbe, bio zatrpan. Drugi put u tom tjednu im je, zbog enormne posjećenosti, pala stranica. Tim Cook, Appleov CEO je u intervjuu odbacio sugestiju da je Appleov ulazak na tržište velikih smartphonea i phableta direktan odgovor na Samsungove uređaje. – Mi predstavljamo stvari kada smo spremni. – izjavio je.

Cook je također objasnio kako smatra da će se velik broj korisnika prebaciti na Appleove uređaje. Ovaj tjedan započinje prodaja po trgovinama pa će biti zanimljivo promatrati o kojoj će rekordnoj brojci i ovoga puta biti riječi.

26. travanj 2024 04:42