Tehnopolis
StoryEditor

Blagdanska ponuda iz Vipneta

14. Studeni 2014.
Piše:
lider.media

Svim postojećim i novim korisnicima koji se od danas odluče za bilo koju od pretplatničkih tarifa ‘Bez granica ‘, Vipnet poklanja popuste na mjesečnu naknadu tijekom 12 ili 24 mjeseca, a korisnici će po promotivnim cijenama moći kupiti i jedan od uređaja u ponudi.

Primjerice, oni koju prenesu svoj broj u Vip, odaberu tarifu ‘Bez granica ‘ L i neki od Vip fiksnih paketa, za samo 100 kn mjesečno dobivaju neograničene pozive unutar RH, poruke i internet. Uz tu tarifu moguće je odabrati nove pametne telefone Samsung Galaxy S5 za 699 kn jednokratno i 100 kn mjesečne otplate, LG G2 za 19 kn jednokratno i 80 kn mjesečne otplate te Samsung Galaxy S4 mini za  19 kn jednokratno i 40 kn mjesečne otplate.  

Također, korisnici bonova ove blagdane u ‘Zakon! Tarifi ‘ dobivaju dvostruko više podatkovnog prometa. Naime, korisnici Zakon! tarife će tijekom 12 mjeseci uz standardnih 1500 MB podatkovnog prometa, koliko je inače uključeno u tarifu, svaki mjesec dobiti još toliko na poklon. Uz 3000 MB podatkovnog prometa u tarifu je uključeno 1500 minuta razgovora i poruka, po cijeni od 50 kn mjesečno. 

Vip je pripremio i blagdanske akcije za korisnike fiksnih linija. Uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, korisnici ‘Vip Duo ‘ ili ‘Trio ‘ paketa, odnosno kombinacije usluga digitalne televizije s uključenom Snimalicom i Videotekom, osim neograničenog interneta i neograničenih razgovora prema svim fiksnim i Vip mobilnoj mreži, prva tri mjeseca dobivaju gratis bez mjesečne naknade.

Nakon isteka promotivnog razdoblja, mjesečna naknada za primjerice ‘Vip Trio ‘ S paket iznosit će  249 kn za sve Vip pretplatnike. Svi oni koji navedene pakete odluče kombinirati s jednom od podatkovnih mobilnih tarifa Internet bez granica, koje su dostupne za mjesečnu naknadu već od 25 kn, po promotivnim će cijenama moći odabrati jedan od  8-inčnih tableta iz Vipnetove ponude. Uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca korisnici mogu birati između tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 za 499 kn te Vip tab 8 i Lenovo A5500 koji su dostupni po cijeni od 9 kuna.

Korisnici tarife ‘Internet bez granica ‘ moći će  uživati u neograničenom surfanju u 4G LTE mreži. Uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, korisnici za prvih 12 mjeseci ugovorne obveze dobivaju popust na mjesečnu naknadu tarife uz odabir 8-inčnog tableta po promotivnoj cijeni. Uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca korisnici Internet bez granice M tarife mogu odabrati jedan od tableta iz ponude – Vip tab 8 ili Lenovo A5500 za  9 kn jednokratno, a Samsung Galaxy Tab 3 8.0 za 19 kn jednokratno uz mjesečnu otplatu u iznosu od 20 kn

26. travanj 2024 14:22