Tehnopolis
StoryEditor

Bugovci organizirali svoj techno show

27. Siječanj 2014.
Piše:
lider.media

Bug Future Show 2014 održat će se u Zagrebu 30. siječnja, a riječ je o techno showu koji će okupiti cijelu ICT zajednicu i pokazati sve najaktualnije iz svijeta tehnologije, najavili su predstavnici tvrtke Bug, organizatora showa i izdavača najutjecajnijeg techno magazina u Hrvatskoj.

Događanje su, kažu, nazvali ‘show‘ jer su htjeli napraviti nešto novo i drugačije, odmaknuti se od klasičnih konferencija i sajmova te omogućiti tvrtkama iz ICT sektora, publici i svojim čitateljima da se na zabavan i pristupačan način bolje upoznaju s najnovijim tehnološkim dostignućima.

Bugovci planiraju cijelu priču demonstrirati kroz niz predavanja, panel diskusija i projekcija u kinu Europa, pa vjeruju da će publika tamo uživati u najboljem "infotainmentu" s tehnološkim temama. Program je dostupan na http://bfs.bug.hr.

- Bug Future Show 2014 je samo jedan od projekata koje tvrtka Bug priprema za ovu godinu, u kojoj želimo svojim čitateljima ponuditi i razne nove sadržaje, a uz to, i mogućnost izravnog komuniciranja, bilo s članovima redakcije, bilo sa stručnjacima koji im mogu dati odgovore na sva njihova pitanja – istaknuo je Miro Rosandić, glavni urednik svih Bugovih izdanja.

Središnja je tema showa "The Next Big Thing", što će ujedno biti i tema broja u Bugu, koji će taj dan izaći iz tiska. Ta će se tema provlačiti kroz rasprave i predavanja, a svi će sudionici dati svoju viziju što je "sljedeća velika stvar" u tehnologjii, odnosno koji su najnoviji tehnološki trendovi, što tek dolazi, kako će izgledati digitalno društvo u bliskoj budućnosti... Bug Future Show 2014 imat će i drugačiju publiku: nju neće činiti sudionici koji plaćaju kotizaciju kao na konferencijama, već Bugovi čitatelji, opinion makeri, pripadnici ICT zajednice, early adopteri... Ulaz će biti besplatan, ali uz pozivnicu.

- Zajedno sa svojim prijateljima, partnerima i sponzorima pripremamo za posjetitelje nezaboravnu prezentaciju tehnologija budućnosti u ležernoj i posve neformalnoj atmosferi. Veseli me što sam sukreator showa koji će nakon dugo godina ponovno na jednom mjestu okupiti čitavu hrvatsku ICT zajednicu i što će naši čitatelji postati dio te zajednice – naglasio je Dragan Petric, izvršni urednik Buga.

Dodao je da će u foajeu kina i u Dvorani Müeller biti i popratna događanja za posjetitelje. Tamo će se održavati dodatne prezentacije i okrugli stolovi, a u foajeu Kina Europa će partneri Bug Future Showa 2014 predstaviti i dio svoje ponude. Upravo zahvaljujući Bugovim partnerima posjetiteljima će svi sadržaji biti potpuno besplatni, a najvažniji među njima je Hrvatski Telekom.

18. travanj 2024 13:27