Tehnopolis
StoryEditor

Cloud usluga HT-a u Hannoveru

06. Ožujak 2012.
Piše:
lider.media

HT je na CeBIT-u 2012., najvećem sajmu informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija koji se ovog tjedna održava u Hannoveru u Njemačkoj, predstavio Cloud Računalo uslugu kao i ostala rješenja temeljena na Cloudu.

Na sajmu je HT posjetiteljima detaljno pokazao prednosti Cloud Računalo usluge te dodatna aplikativna rješenja temeljena na Cloudu. Osim činjenice da uz pomoć Cloud Računala korisnici mogu podacima u ‘oblaku‘ pristupati putem različitih uređaja, bilo kada i bilo gdje, tu jedinstvenu uslugu karakterizira i visoka sigurnost podataka, sniženi operativni troškovi, veća efikasnost te model naplate prema korištenju.Usluga uključuje portale za automatsko provizioniranje računala te application store i dostupna je i najmanjim kompanijama.

Također, HT je izgradio i ‘Cloud‘ platformu koja osigurava različite IaaS, PaaS i SaaS usluge korisnicima iz svih poslovnih segmenata.Ovisno o potrebama, uslugu Cloud Računalo moguće je unaprijediti i dodatnim aplikativnim rješenjima u Cloudu, primjerice rješenjima Cloud Financije i računovodstvo, Cloud Ljudski resursi ili Cloud Nadzor vozila, koje su također predstavljene na sajmu u Hannoveru.- Činjenica da našu inovativnu Cloud Računalo uslugu predstavljamo na CeBIT-u, najvećem svjetskom IT sajmu, sama za sebe govori o kvaliteti i inovativnosti naše ponude. Kroz korištenje naprednih ICT rješenja želimo omogućiti podizanje konkurentnosti kako velikih tako i malih poduzeća. Ponosni smo što je kvaliteta naših Cloud usluga prepoznata i u regiji, a zahvaljujući tome što smo dio Deutsche Telekom Grupe imamo mogućnost ponuditi ih i na inozemnom tržištu i tu vidimo dodatni potencijal za rast - izjavila je tijekom predstavljanja Cloud usluga Mirela Šešerko, operativna direktorica Sektora za ICT rješenja za poslovne korisnike HT-a.

01. svibanj 2024 07:59