Tehnopolis
StoryEditor

Google je u Londonu otvorio svoju prvu trgovinu

12. Ožujak 2015.
Piše:
lider.media

Google je otvorio svoju prvu ‘fizičku‘ trgovinu. Zove se The Google shop, a nalazi se na londonskom Tottenham Court Roadu.

U trgovini će se prodavati razni Android uređaji, od pametnih telefona do tableta, Chromebook laptopi te Chromecast TV usluga. Osim toga, Google će u trgovini održavati i tutorijale za korištenje različitih uređaja i aplikacije.

Ovo je prvi put da je Google otvorio fizičku trgovinu pod vlastitim imenom, a nalazi se u sklopu londonskog PC Worlda. Kompanija planira otvoriti još dvije trgovine.

- Iznimno smo uzbuđeni zbog ovog projekta. Želimo korisnicima pružiti mjesto gdje se mogu zabavljati, eksperimentirati i naučiti nešto o uređajima koje Google nudi. – izjavio je Googleov direktor marketinga za UK, James Elias.

Otvaranje Googleove trgovine nije bio spektakularan event, kao, primjerice, otvaranje Appleovih trgovina. Kompanija objašnjava da to ionako nije cilj – cilj je na jednom mjestu korisnicima i potencijalnim korisnicima ponuditi mogućnost isprobavanja uređaja te savjete.

19. travanj 2024 18:54