Tehnopolis
StoryEditor

HAKOM na Facebooku

23. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

Pokretanjem vlastitih stranica na popularnoj društvenoj mreži Facebook, Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) je uspostavila suvremeni komunikacijski kanal s hrvatskim građanima.

Agencija će putem stranica građanima i svima zainteresiranima osigurati brz i relevantan izvor informacija o stanju, trendovima, novostima i promjenama na tržištima poštanskih usluga i elektroničkih komunikacija. Stranice će također služiti i kao mjesto na kojem korisnici mogu pronaći odgovore na najčešća pitanja o pravima i obvezama u sklopu korištenja poštanskih usluga i usluga elektroničkih komunikacija te postavljati upite i dobivati savjete za postupanje u konkretnim situacijama i slučajevima.

- Gotovo milijun i pol korisnika Facebook mreže u Hrvatskoj daje izuzetan značaj ovom suvremenom komunikacijskom kanalu. Samim time je prirodno da HAKOM, koji je nadležan za regulaciju tržišta elektroničkih komunikacija u Republici Hrvatskoj, i sam bude aktivan dio te zajednice koju svojim radom zastupa te na taj način doprinese povećanju njene vrijednosti, istaknuo je Miljenko Krvišek, predsjednik Vijeća HAKOM-a. Facebook društvenom mrežom svakodnevno se koristi trećina stanovništva RH, odnosno skoro 70 posto građana koji se služe internetom.

24. travanj 2024 20:08