Tehnopolis
StoryEditor

Hypo Alpe-Adria-Banka uvela ‘e-knjižicu‘

07. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Hypo Alpe-Adria-Banka uvela je ‘e-knjižicu‘, novu uslugu kojom korisnici HYPOnet-a mogu ostvariti kratkoročne štedne kamatne stope, priopćeno je iz banke.

‘E-knjižica‘ je moderna i praktična usluga koja omogućuje učinkovitije i jednostavnije planiranje kućnih financija, prikupljanja sredstava za nadolazeće izdatke te jednostavne transakcije, pojašnjava se u priopćenju za medije.

Klijenti koji koriste ‘e-knjižicu‘ ostvaruju kamatnu stopu od 1,5 posto za kune, 1 posto za eure, te 0,25 posto za američke dolare i švicarske franke. ‘E-knjižica‘ je prije svega namijenjena klijentima banke koji se koriste uslugama internetskog bankarstva i imaju potrebu za kratkoročnom, nevezanom vrstom štednje. Klijent može imati više ‘e-knjižica‘ s raznim namjenama.

- Hypo Alpe-Adria-Banka nastavila je s jačanjem usluga u svim segmentima poslovanja, a posebno u internetskom bankarstvu. Sukladno tome uveli smo e-knjižicu kao proizvod koji je u skladu s trendovima modernog poslovanja i koji klijentima olakšava obavljanje skoro svih bankarskih usluga iz udobnosti vlastitoga doma te kao takav odgovara njihovim svakodnevnim potrebama. Namjeravamo i dalje razvijati lepezu visoko funkcionalnih usluga, a internetsko bankarstvo je zbog svoje brzine i praktičnosti jedan od najbrže rastućih segmenata, izjavio je Ivo Bilić, član Uprave Hypo Alpe-Adria-Banke.

13. travanj 2024 14:06