Tehno
StoryEditor

Iskonovci sada imaju super izbor mobilnih tarifa!

23. Listopad 2020.
Jerko Marčić.
S ciljem da korisnicima ponudi raznovrsnije mobilne usluge, ali i mogućnost otplate ‘smartphonea‘ na rate putem telekom računa, Iskon je u ponudu ove jeseni uvrstio nove mobilne tarife Hrvatskog Telekoma, one koje odnedavno dolaze bez ugovorne obveze

Svatko treba iskrenog prijatelja, zaključili su tako iskonovci u novoj jesenskoj akciji koja naglašava izdašni popust na njihove fiksne usluge (internet i TV), ali u slučaju da se uz njih odabere neka od novih mobilnih tarifa Hrvatskog Telekoma. Iskreno, kažu, svjesni su činjenice da jedina mobilna tarifa koju su dosad imali u ponudi nije zadovoljavala potrebe baš svih njihovih korisnika.

Pet mobilnih tarifa

Od sredine listopada u Iskonu ćemo zato, umjesto jedne, u ponudi pronaći pet novih mobilnih tarifa Hrvatskog Telekoma – XS, S, M, L i Unlimited. Razlikuju se po cijeni, količini uključenoga podatkovnog prometa te jedinica za razgovore i SMS-ove. Zajedničko im je to to da dolaze bez ugovorne obveze, pa svakom korisniku omogućuju jednostavan prelazak s tarife na tarifu ovisno o trenutačnim potrebama za podatkovnim prometom.

Uz tu potpunu slobodu odabira u mobilnoj mreži, novost u Iskonu je i mogućnost oplate 'smartphonea' na rate preko računa za mobilne usluge, dakle bez kreditne kartice. Iskon je već izdvojio šest uređaja iz bogate jesenske ponude koji se mogu odabrati već od tri kune na mjesec, a bestselleri su svakako Xiaomi Redmi Note 9 Pro i Mi 10T, za koje se izdvaja 40 odnosno 120 kuna na mjesec.

Što još stiže u iskrenim Iskon paketima?

Potpuno fleksibilne mobilne HT tarife sada su savršeno nadopunile ostale Iskonove popularne usluge fiksnog interneta te napredne (i zasad jedine inteligentne) IPTV usluge u Hrvatskoj. Uz to će, svatko tko odabere jednu od novih HT tarifa, dobiti 30 kuna mjesečnog popusta na paket SOLO NET (u kojem Iskon uvijek isporučujue najveću moguću brzinu), tj. čak 60 kuna popusta na NET+TV paket, u kojem uza superbrzi kućni internet stiže i moderna TV usluga s pomno odabranim kanalima, naprednom tražilicom i snimalicom sadržaja.

– Naš SOLO NET oduvijek je bio najpopularnija usluga među iskonovcima, tehnološki educiranom i progresivnom ekipom. Upravo su oni svjesni da nikome ne treba 3000 kanala, već dobar sustav koji će im pomoći pronaći relevantne sadržaje koje vole i žele pratiti. To smo im i ponudili s novim Iskon.TV-om, a vjerujemo da će ih sada osvojiti i nova kombinacija s mobilnim tarifama – zaključili su iskonovci, koje u odličnoj jesenskoj kampanji zastupa iskreni kazališni glumac Jerko Marčić. 

Sadržaj donosi Iskon

16. travanj 2024 14:35