Tehnopolis
StoryEditor

Microsoft Office alati napokon su dostupni i na Android mobilnim uređajima

02. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Microsoft je, nakon predstavljenih aplikacija za Windows Desktop, OS X, iPhone, iPod i Android tablete, korisnicima odlučio ponuditi i Microsoft Office aplikacije za Android mobilne uređaje.

Odsad možete uređivati i spremati Word dokumente, prikazivati PowerPoint prezentacije ili, generalno, koristiti sve funkcionalnosti Microsoft Officea ukoliko dokumente imate pohranjene na Google Driveu ili Dropboxu. Da biste aplikacije mogli besplatno skinuti i koristiti, morate imati Microsoft korisnički račun. Ukoliko se odlučite ili ste već pretplaćeni na Microsoft Office 365 opciju, nude vam se brojne dodatne opcije.

Kompanija se nada da će se korisnici odlučiti na plaćenu verziju budući da podrazumijeva cloud verzije Outlooka, Worda i PowerPointa.

- Cilj uvođenja aplikacija jest da korisnici, kada pomisle na posao, pomisle na Office. Ovo je kulminacija nastojanja da se Office transformira u platformu koja funkcionira na brojnim uređajima – objašnjava Ebun Onagoruwa iz Microsofta.

Uz gore navedene promjene, Microsoft Office paket će biti unaprijed instalirana na Samsung, LG i Sony mobilnim uređajima s Android operativnim sustavom.

19. travanj 2024 13:01