Tehnopolis
StoryEditor

Microsoftov Flow – brza i jednostavna email komunikacija u stvarnom vremenu

22. Svibanj 2015.
Piše:
lider.media

Čini se kako Microsoft priprema novu email aplikaciju.

Sudeći prema opisu koji se pojavio na Twitteru, tim koji je stvorio Outlook radi na aplikaciji za iPhone imena Flow.

Flow, čiji je opis prvi uočio korisnik Twittera h0x0d, trenutno se testira u Microsoftu. U opisu stoji kako je Flow ‘izvrstan način za brzo izmjenjivanje email poruka preko mobilnih uređaja‘.

Objašnjeno je i kako će aplikacija biti iznimno jednostavna za korištenje, budući da se njezinom upotrebom izbjegavaju mnoge stvari koje se obično povezuju sa slanjem email poruka, kao što su naslovi, pozdravi i potpisi:

- Korištenjem Flowa možete doprijeti do bilo koga čiju email adresu posjedujete, a razgovorima možete pristupiti i preko Outlooka. Omogućava tečnu i prirodnu konverzaciju bez naslova, pozdrava i potpisa. Flow je dizajniran za brzu i jednostavnu komunikaciju u stvarnom vremenu.

Neki su uočili kako Flow nalikuje Skypeovoj aplikaciji Qik, koju je Microsoft predstavio prošle jeseni. Detaljnih informacija i dalje nema. Informacije koje su procurile sugeriraju kako je riječ o aplikaciji za iPhone, iako postoji šansa da se radi na verzijama za Android i Windows Phone. Microsoft je odbio komentirati navode.

19. travanj 2024 22:27