Tehnopolis
StoryEditor

Mobitel za starije dostupan u Hrvatskoj

12. Travanj 2012.
Piše:
lider.media

MaxCom MM430BB je kvalitetan i izdržljiv mobitel namijenjen starijim ili slabovidnim osobama, a može se pohvaliti iznimno velikim te dobro čitljivim zaslonom.

Tu je i velika tipkovnica koja će korisnicima ovog uređaja olakšati svakodnevno korištenje. Njegova prednost je i u jednostavnoj strukturi izbornika koja omogućuje brz pristup traženim funkcijama. Tipkovnica se brzo zaključava i lagano otključava, a opremljen je i hands-free funkcijom za telefoniranje u automobilu ili na putu.

Na MaxCom MM430BB može se spremiti 10 brojeva za brzo biranje te jedan koji se uparuje na SOS gumb. U slučaju bilo kakvog problema, korisnik ovog mobitela pritiskom na SOS gumb zove spremljeni broj za pomoć ili šalje predodređenu SMS poruku na pet unaprijed postavljenih brojeva. Zahvaljujući toj funkciji, korisnik ovog uređaja može se osjećati sigurno u svakoj situaciji.

Ugrađeni radio prijamnik može raditi i bez upotrebe slušalica, a snažna svjetiljka dobro će doći nađete li se u mraku. MaxCom MM430BB otključan je za sve operatere i može se kupiti po cijeni od 349 kuna.

07. svibanj 2024 21:36