Tehnopolis
StoryEditor

Monolith pred princom Albertom predstavio svoj proizvod

19. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Od 14. do 16. studenog u Monacu se održao Monaco Media Forum, vodeće svjetsko okupljalište marketinške i medijske industrije, na kojem se predstavio i hrvatski Monolith.

U Monte Carlo doputovali su Martin Birač, Tomislav Jakopović i Antonio Gabelić, a tamo im se pridružio i Oliver Rothschild, odnedavni predsjednik savjetodavnog odbora kompanije Monolith.Monolith tim je ekskluzivno pred Princem Albertom II od Monaca i profesionalcima iz svijeta medija, predstavio novi i kompaktniji dizajn svog uređaja koji mjeri uspješnost oglasa u stvarnom (offline) svijetu. Također, po prvi puta je predstavljen web sustav za analizu i praćenje rezultata sa oglasnih mreža unutar sustava Monolith uređaja.

Martin Birač, direktor kompanije bazirane u tehnološkoj oazi estonskog Tallinna, pozvao se na strateški cilj proizvoda koji omogućava oglašivačima relevantne i precizne podatke o tome kako korisnici doživljavaju reklamne kampanje. Zajedno s Tomislavom Jakopovićem, direktorom analitike i insighta, naglasio je viziju tvrtke da se profilira kao ‘Google analytics‘ sustav namijenjen stvarnom svijetu. 

Monolith je posebno ponosan na činjenicu da je uvršten kao 30. član ‘Les amis du Monaco Media forum‘, povlastice koju uživaju samo najinovativnije i najpropulzivnije tvrtke iz medijskog sektora, potpisanu od strane Princa Alberta II od Monaka. Monolith je nedavno dobio i priznanje od Microsofta za najbolju europsku startup tvrtku mjeseca.

Proširenje Savjetodavnog odbora s dva nova člana Oliverom Rotschildom, bivšim predsjednikom UNICEFA Velike Britanije i novim članom Marvinom Liao, bivšim menadžerom Yahoo za istočnu Europu, koji se od prošlog tjedan pridružio timu Monolitha te će svojim iskustvom i poznanstvima diljem svijeta zasigurno doprinijeti još bržem razvoju kompanije.

03. svibanj 2024 02:08