11. lipanj 2012.

Netokracija predstavila novi dizajn

lider.media
lider.media

U ležernoj atmosferi u zagrebačkom VIP Caffeu predstavljen je novi dizajn web portala Netokracija. Osnivač Ivan Brezak Brkan istaknuo je da su na ovom projektu radili tri mjeseca, ali da će nakon lansiranja novog dizajna slušati kritike i prijedloge čitatelja.

- Odlučili smo se proširiti i na regiju, te smo danas predstavili Netokraciju i urednike u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji. Napravili smo to sada da bi se preko ljeta još bolje povezali i dočekali spremni jesen. Ovo smo dugo planirali i sada smo se odlučili na taj veliki korak – istaknuo je Brezak Brkan.

Prezentaciju novog dizajna podržao je i veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj David Arthur Slinn koji je došao usprkos činjenici da je istovremeno igrala Engleska reprezentacija na Europskom nogometnom prvenstvu. Također podršku Netokraciji dao je i ministar poduzetništva i malog gospodarstva Gordan Maras.

- Čestitam Netokraciji na tome što su postali vodeći regionalni internet magazin. Podrška ovakvim projektima od strane Vlade je neupitna. Vlada je osigurala sredstva za projekte ovog tipa. Sljedeće godine imat ćemo projekt samo za IT sektor, a isto tako imat ćemo projekt za ulaganje u softver. Cilj ove Vlade je unaprijediti tehnološku pismenost, te po mogućnosti napraviti mogućnost da izbore održimo elektronskim putem kao što rade već neke europske zemlje – istaknuo je Maras.Prilikom prezentacije prikazan je film o start up tvrtkama u regiji, a goste je zabavljao stand up komičar Goran Vugrinec.