22. siječanj 2020.

Osijek Software City i tvrtka Factory organiziraju prvu osječku iOS akademiju  

iOS akademija   

Udruga Osijek Software City i tvrtka Factory organiziraju u Osijeku prvu iOS akademiju koja počinje uvodnim predavanjem 30. siječnja. iOS akademija je namijenjena svima koji žele razvijati iOS aplikacije, a nemaju potrebno znanje i opremu te bi htjeli od iskusnih kolega dobiti mišljenje o svojim vještinama i upoznati timski rad.

Nakon uvodnog predavanja svi zainteresirani mogu se do 16. veljače prijaviti za pohađanje iOS akademije tako da pošalju svoj životopis i motivacijsko pismo koje se može priložiti u Google formi.  Za pet najboljih kandidata Factory je osigurao besplatnu edukaciju, mentore i dostupnost cijelog Factory iOS tima za sva pitanja, opremu za iOS programiranje, učionice na raspolaganju od 8 do 16 sati za rješavanje zanimljivih zadataka te zaokružen proces učenja o iOS programiranju. I za uvodno predavanje (30. siječnja, u 17 sati na prvom katu tvrtke Factory, Lorenza Jagera 2 u Osijeku) potrebna je obavezna prijava .     

Prva radionica za pet najboljih polaznika počet će 3. ožujka u 17 sati u prostorijama Factorya u Osijeku. Učestalost radionica i vrijeme održavanja dogovarat će se tjedno sukladno mogućnostima i potrebama polaznika. Oni koji se pronađu u iOSu i svidi im se surađivati s Factoryem imat će priliku za dodatnu praksu i posao. Više o tečaju može se saznati na ovoj poveznici, a sva pitanja mogu se uputiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.