Tehnopolis
StoryEditor

Procurile informacije o datumu izlaska iPhonea 6

09. Lipanj 2014.
Piše:
lider.media

Iako Apple drži do toga da datume izbacivanja novih proizvoda drži u strogoj tajnosti, ponekad iz prodajnih, prijevoznih ili dobavljačkih krugova, namjerno ili ne, procure informacije.

Na taj je način, od strane Deutsche Telekoma, kako tvrdi blog apfelpage.de, procurila informacija da će iPhone 6, najočekivaniji novi proizvod ove godine, biti pušten u prodaju u rujnu ove godine. Takav razvoj događaja odgovara već uhodanom obrascu po kojem se mjesecima raspravlja o kolovozu, a na koncu izlazak novog proizvoda na tržište padne na rujan.

Deutsche Telekom navodno je svojim klijentima davao informacije da će iPhone 6 u prodaji biti dostupan u petak, 19. rujna. Iako je skepticizam prirodan – ipak je to još mjesecima daleko – dobro se poklapa s dosadašnjim iskustvima.

Deutsche Telekom se vjerojatno vodio logikom po kojoj novi proizvodi izlaze u rujnu i to najčešće petkom. S obzirom da je najviše 4 do 5 petaka u mjesecu, šanse za pogodak i nisu tako male, a s obzirom da su zadnja dva datuma padala na 21., odnosno 22. rujna, informacija koja je procurila ima velike šanse da bude točna.

Koliko je trenutno poznato, Apple će izbaciti dva modela iPhone 6 uređaja, s bitnim dizajnerskim izmjenama, od kojih će jedan imati ekran veličine 4.7 inča, a drugi 5.5 inča.

27. travanj 2024 02:00