Tehnopolis
StoryEditor

Sony predstavio novi VAIO Fit – prijenosnik

18. Lipanj 2013.
Piše:
lider.media

Sony je na konferenciji za novinare predstavio prijenosnike koji će za koji dan biti dostupni na hrvatskom tržištu. Tako je predstavljen potpuno novi VAIO Fit – prijenosnik optimiziran za sve potrebe.

Pametnim i minimalističkim dizajnom, uz opciju slušanja na dodir i premium zvukom, VAIO Fit 15E je specijaliziran za svakodnevnu upotrebu. Veliki ugrađeni zvučnici omogućavaju bogatiji i prirodniji zvuk pretvarajući VAIO Fit 15E u idealnog partnera za slušanje.

VAIO Fit 15 donosi moćne multimedijske performanse. 

Zahvaljujući  brzini i snažnim kapacitetima hibridnog hard diska, VAIO Fit 15 neumorno radi. Brži od standardnog hard diska, hibridni pogon lansira aplikacije u djeliću sekunde.

Svi novi VAIO Fit modeli uključuju NFC tehnologiju, omogućavajući brzu izmjenu web URL-ova te pojednostavljuju Bluetooth povezanost s drugim uređajima.

Nadalje, predstavljen je i S VAIO Pro 13 – s najlakšim Ultrabookom osjetljivim na dodir. Dostupan s ekranom od 33,7cm (13,3”) što ga čini praktičnim za putovanja, VAIO Pro spreman je osloboditi intuitivnu moć Windows 8 kroz cijeli radni dan. Izrađen od jednosmjernih karbonskih vlakana, VAIO Pro 13 s ekranom osjetljivim na dodir teži svega 1,060 kg. Karakteristični šesterokutni dizajn omogućuje dodatnu izdržljivost potrebnu prijenosnim računalima. 

18. travanj 2024 14:26