Tehnopolis
StoryEditor

Tvrtka Sedam IT predstavila rješenja za zaštitu podataka

07. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

Tvrtka Sedam IT danas je u centru sigurne vožnje Oryx predstavila rješenja za zaštitu podataka i sigurnost u suvremenom poslovanju.

Sedam IT je predstavio sigurnosna rješenja kojima se implementiraju zaštitne mjere i kontrole koje se primjenjuju radi smanjenja rizika od narušavanja ili gubitka temeljnih načela informacijskog sustava.Sigurnost i zaštita podataka predstavljaju važnu ulogu u poslovanju koja tvrtkama omogućava nesmetano poslovanje bez straha od propusta ili ‘napada‘.

Kako današnji trendovi sve više uključuju mobilnost zaposlenika – rad od kuće, sa službenog puta, korištenje vlastitih uređaja za rad i slično, važan je tradicionalni pristup sigurnosti uz uključivanje naprednih mogućnosti zaštite i kontrole korištenja od strane krajnjih korisnika.

- Brinuti dovoljno o sigurnosti podataka koje razmjenjujemo, ali i o zaštiti poslovnih sustava nikada nije dovoljno. Razmjena elektroničke pošte, sigurnost pri surfanju vidljivi su elementi svakog prosječnog korisnika modernog poslovanja. Naša rješenja integriraju cjelokupan sustav zaštite web aplikacija, zaštite ključnih točaka sustava, upravljanje digitalnim identitetima, sigurnosnim pristupima, neovisno je li riječ o onima u oblaku ili u tradicionalnom okruženju sa ciljem zaštite temeljnih načela informacijskog sustava korisnika i time poslovanja općenito - naglasio je Hrvoje Selak, direktor Sektora mrežne tehnologije u Sedam IT.

24. travanj 2024 21:39