Tehnopolis
StoryEditor

U novom Samsungovom centru predstavljen Galaxy Note 4

23. Listopad 2014.

U novoj Samsung Experience Store trgovini u samom centru Zagreba, u Mesnićkoj ulici, predstavljen je Samsung Galaxy Note 4. Radi se o novom članu Galaxy serije pametnih telefona.

Mobitel je opremljen 5.7-inčnim zaslonom razlučivosti 2460 s 1440 točaka, poboljšanim kutovima gledanja, te brzim vremenom odziva. Također, poboljšana je Multi Window značajka koja bi trebala uvelike olakšavati multitasking, a korisnici mogu odabrati hoće li aktivirati aplikaciju s  cijelim, podijeljenim ili skočnim prozorom, te odabrati u kojoj veličini i na kojem mjestu na ekranu žele da se odabrana aplikacija nalazi. Uređaj će se puniti puno brže nego što je to bilo sa starijim modelima zahvaljujući  Fast Charghing i Ultra Power Saving Mode značajkama. Time bi za otprilike 50-ak minuta baterija trebala biti punog kapaciteta.

S Pen olovka, čija je zadaća korisniku omogućiti lakše upravljanje aparatom i prirodniji osjećaj prilikom zapisivanja po ekranu, također je doživjela poboljšanja. Fotografije će biti svjetlije i jasnije budući da je uređaj opremljen 16-megapikselnom glavnom kamerom s pametnim optičkim stabilizatorom slike.  

Treba spomenuti i kako Galaxy Note 4 prvi mobitel na svijetu koji ima ugrađen UV senzor.

– Galaxy Note 4 predstavlja nove standarde u industriji pmetnih telefona - izjavio je prilikom prezentacije Belizar Zečić, voditelj odijela telekomunikacija zagrebačkog predstavništva Samsung Electronics. Osim ovog modela u novootvorenom centru južnokorejske tvrtke, predstavljeni su i najnoviji modeli fotoaparata, laptopa i ostalih modela telefona.

19. travanj 2024 22:57