Tehnopolis
StoryEditor

Vip TV dostupan na nacionalnoj razini

05. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Vipnet je prvi i jedini operater koji je kompletnu 5-play uslugu koja uključuje Vip TV, mobilnu i fiksnu telefoniju te mobilni i fiksni internet, učinio dostupnom u svih krajevima Hrvatske.

S više od 100 najatraktivnijih televizijskih programa te više od 80 radijskih programa u ponudi, Vip TV je moguće koristiti kao samostalnu uslugu ili u okviru 2-play, 3-play, 4-play i 5-play Kombi paketa s dvije, tri, četiri ili pet usluga, pojašnjavaju u priopćenju.

Osnovni duo (2-play) paket koji uključuje Internet i Osnovni TV paket korisnicima je dostupan već od 209,60 kuna mjesečno, dok je osnovni duo paket koji uključuje fiksnu telefoniju i Osnovni TV paket dostupan već od 153,50 kuna. Osnovni trio (3-play) paket koji uključuje Fiksnu telefoniju, Internet i Osnovni TV paket dostupan je već od 213,46 kuna mjesečno. Kombinacija svih 5 usluga (5-play) koje uključuju TV, Internet, fiksnu telefoniju, mobilnu telefoniju te mobilni broadband dostupne su već od 268,46 kuna mjesečno.

- Kreirajući ovu ponudu željeli smo korisnicima diljem Hrvatske osigurati najbolju vrijednost za novac na tržištu, u čemu smo i uspjeli. Konačan je ishod potpuno komunikacijsko rješenje koje uključuje pet Vipnetovih usluga: TV, Internet, fiksnu telefoniju, mobilnu telefoniju i mobilni broadband. Time je korisnicima omogućeno kreiranje Kombi paketa po vlastitim željama uz odabir cijelog niza usluga iz fiksne, mobilne, voice ili podatkovne i TV ponude, rekao je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike.

U sklopu posebne promotivne akcije koja traje do 31. listopada Vipnet svim korisnicima koji odaberu Osnovni PLUS paket i potpišu ugovor na 24 mjeseca, nudi posebnu pogodnost kupnje LG TV uređaja za samo jednu kunu, čime se postiže ušteda od 2698 kuna. U sklopu promotivne akcije za sve korisnike koji odaberu duo ili trio paket, dostupan je i popust na mjesečnu naknadu koja za Osnovni PLUS paket prvih 6 mjeseci korištenja umjesto 199 iznosi 129 kuna, kolika je i mjesečna naknada za Osnovni paket.

- Vip TV korisnicima nudi više od stotinu vrhunskih TV programa koji će kontinuirano biti nadopunjavani te najkvalitetniju i najopsežniju videoteku u Hrvatskoj. Uz to su korisnicima na raspolaganju i usluge Videoklub, Vip TV za van, Mrežna snimalica i Digitalna televizija, a kao dodatnu pogodnost potrebno je istaknuti da će korisnici do 31.11. u sklopu promotivnog perioda imati pravo na potpuno besplatnu instalaciju usluge u svojim domovima, a koju će obavljati naši tehničari, - rekao je Adrian Ježina, član Uprave Vipneta za multimediju, cloud i fiksni pristup.

Lansiranjem usluge Vip TV, Vipnet je prvi i jedini operater na tržištu koji nudi kompletna komunikacijska rješenja za privatne korisnike, stoji u priopćenju za medije.

16. travanj 2024 23:47