Preporučeno
StoryEditor

Andrej Plenković govorit će na Liderovoj konferenciji Dan velikih planova

15. Rujan 2016.
Piše:
lider.media

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, koja će izlaganjem otvoriti ovogodišnju Liderovu konferenciju ‘Dan velikih planova‘, dolazak na konferenciju potvrdio je i Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a i najvjerojatniji novi hrvatski premijer.

‘Dan velikih planova‘ održat će se 30. rujna u zagrebačkom hotelu Westin i na njemu će se odgovoriti na glavno pitanje - kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2017., godini koju čekamo na krilima gospodarskog rasta i s novom vladom.

Andrej Plenković govorit će o temi koja poduzetnike posebno zanima u pripremi poslovanja za iduću godinu, a to je Vladina ekonomska politika nakon prvih izvanrednih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj. Predsjednica Grabar-Kitarović pak konferenciju će otvoriti temom privlačenja investicija i poticanja izvoza.Uz mnoge druge predavače na konferenciji će sudjelovati EBRD-ov glavni ekonomist Sergej Gurijev, koji će predstaviti globalne i regionalne trendove koji će obilježiti iduću godinu.

Osmi ‘Dan velikih planova‘, nakon gotovo sedam ‘gladnih godina‘, održat će se u godini stabilna gospodarskog rasta. Rast BDP-a od 2,8 posto u drugom ovogodišnjem kvartalu potvrdio je optimistične prognoze za 2017. Hoće li poduzetnici unatoč tomu puhati i na hladno ili su dovoljno ohrabreni za nove poslovne pothvate? Mogu li računati na stabilnu političku situaciju u zemlji nakon drugih izbora u manje od godinu dana?

Više o konferenciji doznajte na https://lider.media/dvp16/

16. travanj 2024 19:50