Preporučeno
StoryEditor

Hollywoodska zvijezda Eva LaRue posjetila Rovinj

01. Ožujak 2017.
Piše:
Sanja Mikolčević Petrušić

Hollywoodska glumica Eva LaRue, poznata kao detektivka krim serije CSI Miami, u ponedjeljak kasno navečer je stigla u rovinjski hotel Lone na vip večeru koju je pripremalo pet chefova restorana s Michelinovim zvjezdicama.

Glumica putuje po raznim destinacijama, odsjeda u najskupljim hotelima i resortima o čemu piše na svom putopisnom blogu.

Glumica, koja se danas profesionalno bavi luksuznim turizmom, bila je oduševljena večerom, domaćinima i hotelom, a ponajviše atmosferom.

-Toliko sam toga čula vašoj zemlji i presretna sam sto sam ovdje. Planiram ovo ljeto doći na dugo putovanje po cijeloj dalmatinskoj obali - rekla je glumica, nabrajajući sve gradove od Zadra do Dubrovnika.

Priznala je kako je CSI bio izvrsno iskustvo u kojem je surađivala s dobrim timom, ali ipak se okrenula pisanju.

Piše knjigu i poznati putopisni blog na američkoj internet platformi Dot Luxury, čije usluge koriste luksuzni modni brendovi kao što su Prada, Chanel, Louis Vuitton, te ekskluzivni hoteli čija je Eva promotorica svijetu.

- Prošla sam sve svjetske najpoznatije hotele i nije mi žao dati novac, ali ni ja niti moji prijatelji koji imaju novaca, ne volimo kada nas se vara i kada se za jedan običan koktel traži 26 dolara. To je nepojmljivo i ponižavajuće za gosta – priznala je LaRue.

Smatra da bi luksuzni hoteli trebali imati dodatni benefit u vidu ekstra usluge, a upravo to pokušava novi hrvatski brend, grupacija luksuznih hotela osnovana pri HGK, koja je premijerno predstavljena u Rovinju.

Grupacija okuplja vile i hotele od Istre do Dubrovnika koje gostima, osim kreveta i hrane, nude dodatne usluge u vidu zanimljivih izleta, događanja i putovanja.

22. travanj 2024 08:49