Preporučeno
StoryEditor

Horvatinčić prodaje Centar Cvjetni i restrukturira poslovanje Hoto grupe

06. Prosinac 2016.

U Hoto grupi krenuli su u restrukturiranje poslovanja. Šestu godinu od službenog otvorenja stambeno-poslovnog kompleksa s podzemnom garažom, na zagrebačkom Preradovićevu trgu, Tomislav Horvatinčić se poslovno povlači 
iz centra Zagreba, navodi Večernji list.

Kako piše taj list, kompleks protiv kojeg se dio Zagrepčana borio, a čija je gradnja omogućena tadašnjom izmjenom generalnoga urbanističkog plana koja je ujedno otvorila prostor gradnji objekata u dvorištima donjogradskih blokova, dočekat će novog vlasnika, no tko su zainteresirani investitori, Horvatinčićevi ne žele otkriti.

– Društvo Hoto grupa d.o.o. u postupku restrukturiranja svoga poslovanja uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom. U sklopu tog partnerstva predviđena je i kupoprodaja dijela portfelja naših nekretnina, konkretno dijela kompleksa Cvjetni – kazao je Krešimir Horvatinčić.

U tvrtki su krenuli u restrukturiranje poslovanja, i to nakon što je prije dva mjeseca Tomislav Horvatinčić izazvao još jednu buru u Zagrebu i nagnao građane da pokrenu lavinu optužbi na račun zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića i zamjere mu uzurpiranje javnoga gradskog prostora.

Horvatinčiću je u planu potpuno se posvetiti Svetoj Nedelji i novac uložiti u novi centar. Tako se ističe prenamjena objekta Hoto centar u Svetoj Nedelji u moderan medicinsko-poslovni centar.

18. travanj 2024 06:38