Preporučeno
StoryEditor

Ljetni Lider Trend daruje pet čitatelja Bionsen kupkama

19. Srpanj 2016.
Piše:
lider.media

Ovoga ljeta veliki specijal Lider Trenda donosi brojne teme koje će biti užitak čitati dok se odmarate na nekoj plaži ili naprosto uživate u hladovini. Specijal će od 5. srpnja na kioscima diljem Hrvatske biti dostupan kao samostalno izdanje po cijeni od 9,90 kuna bez poklona ili 19,90 kuna s poklonima, a za pet naših čitatelja pripremili smo još jedno ljetno darivanje -  Bionsen kupke!

POTRAŽITE NOVI BROJ LIDER TRENDA S POKLONIMA I SUDJELUJTE U TJEDNIM DARIVANJIMA

Bionsen kupke idealne su za dnevna opuštajuća tuširanja ili pjenušave večernje kupke. Antistress kupka opušta i pruža osjećaj ugode. Miris bijelog čaja i lotusa,  umiruje osjetila, te vodi ravno u zen oazu, oslobođenu od stresa. Sastojci Sensuale kupke su Yuzu biljka i crveni čaj.  Yuzu je zdravo japansko voće, antioksidativnih  svojstava, koje je prirodno sredstvo u borbi protiv depresije, a crveni čaj je nadaleko već poznat po svojim umirujućim svojstvima.

treće darivanje bionsentreće darivanje bionsen2

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija.

Ono što je potrebno je likeati Facebook stranicu Lider Trenda, a točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 21.7. do ponoći. Dovoljan je samo jedan mail po osobi. Također, više mailova s iste e-mail adrese smatrat će se spamom te će se diskvalificirati. Dobitnici će biti  odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom putem, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i Lider Trenda te u ovom tekstu bit će objavljena 22.7.

Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanja koje organiziramo do kraja ljeta.

DODATAK: Dobitnici su: Maja Biondić Petričević (Zadar), Silvio Gortan (Raša), Tina Ivanišević (Split), Anica Dominić (Petlovac), Tajana Zdenčanović (Vukovar). ČESTITKE!

 

 

 

19. travanj 2024 23:17