Preporučeno
StoryEditor

Nova priznanja za Lider i Liderove konferencije

22. Svibanj 2016.
Piše:
lider.media

Prema rezultatima najnovijeg istraživanja Best Buy Award Croatia Business 2016./2017. Lider je broj jedan u kategoriji poslovnog magazina koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike te u kategoriji tvrtke koja organizira konferencije najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Lider svoju izvrsnost kontinuiranim pobjedama dokazuje iz godine u godinu. Prvi je put titulu ‘Poslovni magazin najboljeg omjera cijene i kvalitete’ Lider ponio za razdoblje 2010./2011., a najnovije priznanje rezultat je desetogodišnjeg rada Liderove ekipe. Posebno nam je drago da je prepoznat naš trud u organizaciji poslovnih konferencija, kojih održimo više od 25 na godinu te na kojima okupljamo od 150 do 350 sudionika. Visoki uzvanici, medijski odjeci nakon konferencija i njihova prepoznatljivost pokazatelj su postignute razine relevantnosti tih skupova među poslovnim zajednicom u Hrvatskoj.

To istraživanje provedeno je u travnju 2016. na teritoriju Hrvatske, na uzroku od 1200 ispitanika starijih od 15 godina. Ispitanici su bili osobe iz poslovnog svijeta – direktori, članovi uprave, vlasnici poduzeća i osobe na vodećim položajima. Više od 74 posto građana ističe da bi radije kupilo proizvod ili uslugu ako ona nosi medalju Best Buy Award.

Osim toga Lider je nositelj oznake Superbrands Exclusive Hrvatska 2016.

26. travanj 2024 15:52