Preporučeno
StoryEditor

Otvorena 8. Liderova konferencija o poslovanju obiteljskih tvrtki

17. Veljača 2017.

- U nekim trenucima kroz ovih osam godina logično je da smo se zapitali radimo li Sizifov posao, budući da se jedini ozbiljno bavimo obiteljskim tvrtkama. No kako svake godine interes biva sve veći, postaje nam svima jasno kako radimo uistinu izuzetno važan posao. Drugoj generaciji predstavnika obiteljskih tvrtki hrvatsko tržište je postalo premalo. Upravo to je razlog zašto je ovogodišnja konferencija posvećena internacionalizaciji - izjavio je glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović na samom otvaranju konferencije ’Budućnost obiteljskih tvrtki ’koja se održava u Krašovom Auditoriumu u Zagrebu.

Cilj konferencije jest osvijestiti i promicati pozitivnu ulogu obiteljskih tvrtki, pružiti  odgovore na najvažnija pitanja s kojima se danas susreću. Pomoć obiteljskim tvrtkama u rješavanju specijalnih problema vezanih uz ovakav vid vlasništva i upravljanja od velike je važnosti. Prisustvom većeg broja sudionika Lider želi stvoriti mrežu obiteljskih tvrtki potičući ih na međusobnu suradnju i razmjenu iskustava, čemu će i ova konferencije zasigurno uvelike pomoći.

Konferencija je namijenjena vlasnicima i menadžerima koji rade ili će raditi u obiteljskim tvrtkama,pravnicima,konzultantima,predstavnicima državnih institucija kojima je u interesu da se obiteljske tvrtke što bolje i brže razvijaju,financijskim institucijama te savjetnicima za specifične teme za obiteljsko poduzetništvo. Pokrovitelj konferencije je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

>>>Ono što je kod prodaje obiteljske tvrtke važno vlasniku, kupca uglavnom ne zanima

18. travanj 2024 19:17