Preporučeno
StoryEditor

RALU Logistika pokreće logističko poslovanje i u Srbiji

15. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Tvrtka RALU Logistika, specijalizirana za logistiku hladnog lanca, izvjestila je u srijedu da pokreće logističko poslovanje i u Srbiji. RALU Logistika je u poslovnoj zoni u Ugrinovcima, kraj Beograda, preuzela skladište pod kontroliranim temperaturnim uvjetima površine 8.000 četvornih metara i pripadajuće zemljište od 75.000 četvornih metara, koji joj omogućavaju daljnje brzo širenje logističkog kapaciteta na području Republike Srbije, navodi se u priopćenju.

Zajedno s centrom u Zagrebu, skladišne površine od 11.500 četvornih metara i servisnog prostora veličine 1.500 četvorna metra, tvrtka je, kako navode, stvorila mogućnost pružanja integrirane logističke usluge u području hladnog lanca - transporta, skladištenja, komisioniranja i distribucije na prodajna mjesta u više zemalja jugoistočne Europe.

- Preuzimanjem logističkog centra u Beogradu omogućavamo našim klijentima logističko rješenje na području cijele regije, uz najvišu razinu pouzdanosti korištenjem vlastite infrastrukture. Implementacija najsuvremenije procesne i informatičke tehnologije u Rugvici osigurava našim klijentima pouzdanu uslugu, uz optimalne cijene i uz potpuno osiguranje integriteta hladnog lanca tijekom cijelog logističkog procesa, kazao je predsjednik Uprave RALU Logistike Zvonimir Šćurec.

Najavio je i kako će u roku od par mjeseci, pored primjene svih relevantnih standarda kvalitete kao što su ISO, HACCP i IFS, istovjetan poslovni model implementirati i u Srbiji.

Naš je cilj, kaže Šćurec, potvrda pozicije vodećeg nezavisnog dobavljača integrirane logističke usluge u hladnom lancu u regiji.

RALU Logistika osnovana je 2009. godine, a podružnica RALU Srbija 2010. godine. Tvrtka posluje na području cijele EU i Rusije, većinu prometa ostvaruje na području zemalja EU, ima više od 350 zaposlenih i 200 vozila - hladnjača.

26. travanj 2024 06:55