Biljy the Kid

Ne slušaj vijesti dok voziš

Tehničkom omaškom imenovan ministar branitelja, pokrenuta istraga

Ministar gospodarstva tehničkom je greškom potpisao dopis u kojemu na čelu braniteljskog resora stoji kandidat HDZ-a.  Ministar je pojasnio kako je potpisao sadržaj teksta koji je na prvoj stranici dokumenta, dok ostatak dokumenta nije pregledavao. Zbog omaške upućena je isprika javnosti, a premijer je kasnije popodne nastavio razgovore s kandidatima za ministra branitelja.

Ukoliko ne razumijete premijera, pročitajte što je rekao

Na Facebook stranici Vlade premijerove aktivnosti u stopu se prate pa je tako postavljen i video njegovog intervjua za BBC. Na komentar/ nikad izlizanu šalu građanke (građevine) da ne razumije što premijer govori, Vlada nudi link na novinarski tekst u kojemu je sadržaj intervjua prepričan. Facebook naše Vlade treći je po popularnosti u Europi.

Zaklano u Hrvatskoj

Twitter zvijezda i bivša premijerka osvrnula se na presicu ministra unutarnjih poslova o izbjegličkoj krizi na kojoj je ministar unutarnjih poslova nije htio pričati o izbjegličkoj krizi. Također je nabasala i na prijenos sjednice iz Sabora na kojoj se guverneru sugerira da bi na mesu trebalo pisati i ‘Zaklano u Hrvatskoj’. Mišljenje guvernera o ovoj inicijativi još nije poznato.

Ne slušaj vijesti dok voziš

S vijestima iz politike i gospodarstva sve teže nose se i građani. U dva dana samo u glavnome gradu iz prometa je isključeno 346 vozača, odreda u alkoholiziranom stanju. Nagađa se da su prethodno slušali prijenos sjednice iz Sabora i pregledavali vijesti na društvenim mrežama.

Komentari