Studentski Lider klub
StoryEditor

Otvorene prijave za Business Matchmaker, speed dating intervjue za posao za studente EFZG-a

11. Travanj 2023.

Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT organizira susret studenata i poduzeća u kombinaciji speed datinga i intervjua za posao pod nazivom Business Matchmaker. Projekt je to namijenjen proaktivnim studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s ciljem povezivanja poslodavaca i potencijalnih djelatnika, a održat će se 3. i 4. svibnja u prostorima EFZG-a.

Kako navode u priopćenju, poslodavci, koji unaprijed imaju uvid u životopise prijavljenih studenata, upoznaju se sa studentima u kratkim selekcijskim intervjuima, nakon čega slijedi evaluacija s obje strane. Zatim poslodavci odabiru najbolje kandidate s kojima se žele dodatno upoznati u drugom, dužem razgovoru.

Prilika je to za neposredno upoznavanje s tržištem rada. Studentima se nudi prilika za samoprezentaciju pred poduzećima koji su lideri u svojim područjima. Najbolji kandidati upoznat će idealnog poslodavca, a ono što će svim kandidatima biti zajedničko jest korisna povratna informacija pomoću koje će dalje razvijati svoje vještine i usmjeravati svoja znanja.

Na Business Matchmakeru studente čeka 26 poduzeća podijeljenih u 6 skupina prema odabranim smjerovima studijskih programa na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. 

Prijave su otvorene do 23.4. putem linka.

06. svibanj 2024 04:59