Studentski Lider klub
StoryEditor

Zoran Đorđević preuzeo funkciju direktora Algebra MBA Poslovne škole

10. Listopad 2023.
Zoran Đorđević, direktor Algebra MBA Poslovne škole

Nakon više od 20 godina iskustva u području razvoja obrazovnih programa za menadžere i poduzetnike, Zoran Đorđević, donedavni programski direktor COTRUGLI Poslovne škole, preuzeo je funkciju direktora Algebra MBA Poslovne škole na kojem će biti zadužen za osmišljavanje i provedbu novih programa, selekciju i privlačenje novih predavača te nadgledanje ukupnog poslovanja i izvedbu programa škole.

Arsen Šolić ostaje zadužen za vođenje i razvoj e-Leadership MBA studija kojemu će fokus biti na inovativnim programima usmjerenim na digitalnu transformaciju, industriju 4.0 i upravljanje digitalnim proizvodima (product management), kazali su iz Algebre.

- Vjerujemo da će nam Zoranovo bogato iskustvo pomoći u daljnjem razvoju i jačanju tržišne konkurentnosti naše poslovne škole u kojoj snažan fokus stavljamo upravo na razvoj vještina lidera modernog, digitalnog doba koje sa sobom nosi posebne izazove u upravljanju ljudima i resursima. U vremenu globalne konkurencije, brzih promjena i potrebe za izgradnjom agilnih i inovativnih timova, kvalitetan menadžerski kadar ključan je faktor u dinamičnoj transformaciji poslovanja i održivoj realizaciji poslovnih planova kompanija - istaknuo je izv. prof. dr. sc. Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra.

Đorđević je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, dok je titulu MBA – Master of Business Administration stekao 2005. godine završivši program COTRUGLI Poslovne škole. Profesionalni put započeo je u Hrvatskom udruženju menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) gdje je, kao voditelj projekata, bio zadužen za provedbu edukacijskih programa usavršavanja menadžerskih vještina za članove udruženja.

U COTRUGLI Poslovnoj školi Đorđević je 2006. godine preuzeo poziciju partnera i direktora edukacijskih programa pri čemu je bio odgovoran za osmišljavanje i provedbu kurikuluma za MBA programe, otvorene programe i korporativne akademije s ciljem podizanja kompetencija menadžerske populacije na području Centralne Europe. Član je i akreditacijske komisije AMBA-e (Association of MBA’s) sa sjedištem u Londonu, UK za akreditaciju programa iz područja ekonomije i poduzetništva.

- Suvremeni kanali komunikacije i upravljanja zahtijevaju puno širi i sveobuhvatniji pogled pa i menadžeri danas moraju biti sposobni brinuti o mnogo paralelnih aspekata razvoja organizacije, puno intenzivnije nego su to trebali u nekim ranijim periodima. Cilj mi je unutar Algebra MBA Poslovne škole, uz razvoj postojećih, pokrenuti i nove, inovativne programe koji će odgovoriti na sve veće zahtjeve modernog, umreženog društva i kojima ćemo tržištu pružiti portfelj kreativnih i kompetentnih lidera spremnih za rješavanje kompleksnih izazova današnjice - kazao je Đorđević.

27. travanj 2024 05:23