Tehno
StoryEditor

CircuitMess osvojio nagradu na najvećem sajmu igračaka u Sjevernoj Americi

03. Listopad 2023.
CircuitMess na New York Toy Fairu

Hrvatski brend STEM igračaka CircuitMess, iza kojega stoji istoimeni startup osnivača Alberta Gajšaka, osvojio je nagradu ‘Powerfully Playful Award Winner‘ na New York Toy Fairu, jednom od najprestižnijih sajmova igračaka na svijetu. Ova nagrada potvrđuje CircuitMess kao jednog od inovativnijih aktera u industriji igračaka te ističe njihovu posvećenost kvalitetnom dizajnu edukativnih proizvoda.

Toy Fair u New Yorku svake godine okuplja oko 30 tisuća posjetitelja i više od dvije tisuće brendova iz cijelog svijeta koji predstavljaju najnovije igračke. CircuitMess istaknuo se među ovom konkurencijom svojim jedinstvenim konceptom proizvoda te osvojio nagradu u kategoriji ‘Powerfully Playful‘ koja se dodjeljuje izlagatelju s najinteraktivnijim i ‘najživahnijim‘ igračkama. 

– Izuzetno smo ponosni što smo dobili nagradu na tako renomiranom događaju na kojem sudjeluju veliki brendovi iz svijeta igračaka kao što su LEGO i Pokemon – istaknuo je Albert Gajšak, direktor CircuitMessa.

image

Albert Gajšak

CircuitMess je posebno poznat po svojim edukativnim elektroničkim igračkama koje potiču razvoj STEM vještina kod djece. Njihovi proizvodi omogućuju djeci da sami sastavljaju i programiraju vlastite igračke, čime se potiče razvoj kreativnih i analitičkih vještina.

Tvrtka iza sebe već ima zanimljive kolaboracije s velikim brednovima poput Warner Brosa i Walmarta, a ove jeseni će predstaviti i nekoliko novih projekata, među kojima su i ‘do it yourself‘ model NASA-inog Perservance Rovera te lansiranje nove linije proizvoda za STEM početnike.

27. travanj 2024 02:23