Tehno
StoryEditor

I oni su završili s 2020.: ‘Pali‘ Gmail, Google Docs, Google Maps, YouTube i Google News

14. Prosinac 2020.
Youtube ne radi

Korisnici diljem svijeta objavljuju da ne rade Googleove usluge e-pošte znan kao Gmail, dokumenti Google Docs, a isto tako 'mrtva' je i najpoznatija platforma za video sadržaje na svijetu YouTube. Poslušnost je otkazao i servis vijesti Google News. Ne radi ni pohrana Drive, ni aplikacija za fotografije, a 'srušio' se i Google Maps.

Navodno neke od ovih usluga rade u 'incognito' načinu jer se kao glavni problem detektirala prijava na servise. Zasad službenih informacija o prirodi kvara nema, pa tako ni vijesti kada će se usluga ponovno moći neometano koristiti.

Nemogućnošću korištenja ovih usluga ispaštaju mnogi poslovni ljudi, ali i djece budući da se preko Google Meeta u mnogim zemljama održava nastava, a ni ta aplikacija baš kao i ostale iz Googleovog kolaža ne surađuje.

Mnogi tviteraši ovaj 'ispad' prozivaju još jednim udarcem lude 2020., pa tako su krenule i pošalice da je i Google završio s 2020. Iz njihovih objava doznaje se da su u padu i Indija, Vijetnam, Ujedinjeno Kraljevstvo, Nizozemska i brojne druge zemlje.

Ove godine već je bilo prilike pustiti Jinxov hit Bye Bye Baby Bye sa stihovima 'srušilo se sve' kad je Google u pitanju. U kolovozu je također poput domina popadalo mnogo usluga tog tech diva, ali razmjeri tog pada nisu bili ni blizu ovima danas.

28. travanj 2024 06:02