Tehnopolis

Novi Vertiv proizvodi za Edge implementaciju u IT infrastrukturi

Vertiv
Avatar
Autor promo

Tvrtka Vertiv predstavila je nove proizvode za rješavanje jedinstvenih Network Edge izazova, uključujući potrebu za brzom implementacijom, daljinskim nadzorom i upravljanjem te zaokruženom uslugom. IT rack ormar Vertiv™ VR Rack i jedinica za distribuciju električne energije Vertiv™ Geist rPDU razvijeni su da ispune potrebe implementacije kod krajnjih korisnika i sada su dostupni partnerima za kanalnu prodaju i klijentima širom Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA).

Predstavljanjem ovih proizvoda tvrtka Vertiv nastavlja širiti portfelj rješenja za krajnje korisnike. Širina ponude proizvoda i usluga ključna je za krajnje korisnike mrežnih sustava jer se njihove IT potrebe razlikuju od lokacije do lokacije i neprekidno evoluiraju. Dobavljač koji pruža zaokruženo infrastrukturno rješenje i podršku iznimno je vrijedan tvrtkama koje trebaju implementaciju za krajnje korisnike, ali nemaju resursa ili stručnosti da sami implementiraju takav poslovni model.

>>>Hrvatska IT industrija lani uložila 100 milijuna kuna i otvorila 700 novih radnih mjesta

 

– Smatramo da kategorija krajnjih korisnika mrežnih sustava progresivno evoluira i oblikuje se u skladu s četiri glavna arhetipa, od kojih svaki ima drugačije tehnološke zahtjeve”, kaže Giordano Albertazzi, predsjednik Vertiva za Europu, Bliski istok i Afriku (EMEA). „Naš novi Edge portfelj, našim partnerima za kanalnu prodaju i klijentima pruža široku lepezu fleksibilnih rješenja koja se brzo implementiraju, usklađena su sa specifičnim potrebama te im pomažu da nadziru i posjeduju svoj Edge.”

IT rack ormar Vertiv VR Rack robusno je i fleksibilno rješenje pretinaca koje omogućuje brzu implementaciju. Dostupno je osam standardnih veličina, pri čemu sve imaju okvir što rezultira s dodatnih 63,5 mm iskoristive dubine u usporedbi s pretincima slične veličine, a olakšava instalaciju i održavanje ključne opreme. Ormar je opremljen brojnim priborom za koji nije potreban nikakav alat, čime se ubrzava implementacija i olakšava održavanje pretinaca.

Novi Vertiv Geist rPDU-ovi dostupni su kao osnovni, nadzirani i model s preklopnikom, spremni za brzu isporuku. Nadzirani i model s preklopnikom mogu nadzirati ulaznu snagu s točnošću od +/- 1 %, povrh standardnih očitanja koja uključuju amperažu, napon, snagu, kW/h i faktor napajanja. Modeli s preklopnikom imaju brojne značajke kao što su mogućnost kontroliranja ulazne snage na svakoj utičnici, nadogradivu funkciju nadziranja utičnica i patentirane U-lock kopče koje učvršćuju kabele tako da ne postoji mogućnost slučajnog iskopčavanja. Oba modela imaju komunikacijske module koji se mogu mijenjati u radu što omogućuje brzu zamjenu na licu mjesta. Kada se registriraju u roku od 120 dana od kupnje svi modeli imaju jamstvo od 5 godina, koje je najbolje moguće u industriji, a može im se pridodati i paket Vertiv Distribution Assurance Package za podršku tijekom radnog vijeka koja uključuje pokretanje, instalaciju, popravak ili zamjenu, hitnu intervenciju i druge značajke.

>>>VIDEO: Virtualna stvarnost i hologrami – budućnost je sada

Više informacija o IT rack ormaru Vertiv VR Rack i jedinici za distribuciju električne energije Vertiv Geist rPDUs dostupno je na adresi www.VertivCo.com/OwnYourEdge-EMEA. Da biste saznali više o ponudi tvrtke Vertiv, posjetite internetsku stranicu www.VertivCo.com.

Komentari