Aktualno Tehnopolis

Top Digital Agency daje deset tisuća dolara za najbolji poduzetnički projekt

Goran Deak
Goran Deak
Kata Pranić

Hrvatski startup Top Digital Agency (TDA) otvorio je globalni natječaj Digital Project Competition for Companies za koji tvrtke mogu prijaviti projekt na platformi TDA. Natječaj je otvoren do 12. veljače, a proglašenje pobjedničkog programa, koji će osvojiti 10 tisuća američkih dolara, bit će 14. veljače.

TDA je svoj put započeo upravo na natjecanjima te sad želi dati drugima mogućnost za poduzetnički pothvat.

– TDA želi transformirati potragu za digitalnim uslugama kreiranjem jednostavne i transparentne platforme koja ne poznaje granice. Želimo prepoznati pionire i nagraditi ih što nam pomažu promijeniti svijet – istaknuo je Goran Deak, CEO i osnivač TDA.

Neka od najvažnijih pravila natječaja su: predviđeni budžet projekta treba iznositi minimalno 10.000 američkih dolara. Ako je budžet određenog projekta veći, TDA sufinancira ukupan iznos s 10.000 američkih dolara.

Za provedbu projekta moraju biti obuhvaćene isključivo vještine i znanja navedena na TDA platformi (npr. web development, oglašavanje na društvenim mrežama, razvoj aplikacije i sl.). Tvrtke koje objavljuju projekt moraju imati stvarnu namjeru zapošljavanja agencije po završetku natječaja. Više o natječaju i uvjetima možete vidjeti na ovoj stranici.

Top Digital Agency spaja profitne i neprofitne organizacije s digitalnim agencijama gdje god se nalazile u svijetu. Platforma se temelji na ideji da digitalne agencije i tvrtke mogu raditi zajedno bez obzira na njihovu lokaciju – jedino što im treba je način da se upoznaju. Za više informacija, posjetite https://topdigital.agency/about-us/.

Komentari