Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Domaća gaming franšiza Friendly Fire otvorila igraonicu u Slavonskom Brodu

27. Studeni 2023.
David Kosir, Friendly Fire

Hrvatska gaming cafe franšiza Friendly Fire otvorila je novu igraonicu u Slavonskom Brodu. Podsjećamo, Friendly Fire započeo je s radom 2017. godine u Zagrebu, a do sada je uspješno franšizirao svoj poslovni model u Bosni i Hercegovini, Austriji i Meksiku.

- Iznimno sam uzbuđen što Slavonija doživljava svoj debi u svijetu Friendly Fire franšiza. Otvaranje naše 13. lokacije, a prve u ovom predivnom dijelu Hrvatske, nije samo poslovni uspjeh, već i znak da naš koncept zabave i zajedništva pronalazi svoje mjesto čak i u manjim gradovima poput Slavonskog Broda. Naša vizija širenja nije ograničena samo na velike gradove. Već smo vidjeli uspjeh u manjim mjestima u Bosni i Hercegovini, a sada, nakon otvaranja u Meksiku i proširenja u Beču, vraćamo se kući, u Hrvatsku, s ponosom otvarajući prvu lokaciju u Slavoniji - rekao je David Kosir, osnivač Friendly Fire-a. 

Otvaranje u Slavonskom Brodu, dodaje Kosir, ima posebnu težinu. Njihov franšizer Dinko Breznik je povratnik iz Njemačke koji je odlučio uložiti u svoju lokalnu zajednicu, a njegova odluka da se vrati u Hrvatsku i investira u Slavoniju ‘zaista je inspirativna i suprotstavlja se trendu iseljavanja iz regije‘. 

- Slavonski Brod, grad s ograničenim sadržajima za mlade, idealno je mjesto za našu igraonicu. Vjerujem da će Friendly Fire donijeti novi val zabave i druženja, posebno za mlađu generaciju koja teži interaktivnim i uzbudljivim iskustvima. Ova franšiza ne predstavlja samo poslovni poduhvat, već i osobnu strast prema igrama i zajednici.

S 40 igraćih mjesta i smještena u srcu grada, ova lokacija ne samo da će biti mjesto susreta i zabave, već i simbol povratka i širenja našeg brenda u Hrvatskoj. Očekujemo da će ova nova lokacija u Slavonskom Brodu biti veliki uspjeh. Ne samo zbog njenog značaja za našu franšizu, već i zbog njenog doprinosa lokalnoj zajednici i gospodarstvu. Veselimo se što ćemo biti dio ove pozitivne priče u Slavoniji - zaključuje Kosir. 

 

26. travanj 2024 18:45