Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Potpisan ugovor: Rimac i Bugatti će se od sada prodavati i u SAD-u

21. Rujan 2023.
Mate Rimac i Adriano Mudri

Američka Volkswagen grupa potpisala je ugovor s Bugatti Rimcem, čime je dobila službeni status ekskluzivnog uvoznika vozila Bugatti i Rimac u SAD. Taj će potez omogućiti prodaju Bugattija i Rimca diljem SAD-a,  a proces će preuzeti američka Volkswagen grupa ne bi li osigurala iznimnu razinu korisničke usluge, objavili su iz Rimca. 

Ugovor je potpisan tijekom Tjedna automobila u Montereyu, gdje su obje marke, Bugatti i Rimac, izlagale primjerke svojih vozila; Bugatti Chiron Super Sport, Bolide, W16 Mistral kao i novi Rimac Nevera Time Attack. Pablo Di Si, izvršni direktor Volkswagen grupe u SAD-u, Mate Rimac, izvršni direktor Bugattija Rimca, Christophe Piochon, operativni direktor Bugattija Rimca i komercijalni direktor Bugattija Rimca, Hendrik Malinowski, potpisali su novi ugovor o suradnji.

- I za marke Bugatti i za Rimac, SAD je najjače pojedinačno tržište na svijetu pa je važno da priredimo iskustvo prodaje i vlasništva koje dolikuje izvanrednim automobilima koje isporučujemo kupcima. Usklađivanje i suradnja s Volkswagen grupom iz Amerike omogućit će našoj mreži distributera u Sjedinjenim Državama da se razvije s golemim iskustvom i resursima koji su im dostupni - rekao je Rimac. 

28. travanj 2024 08:45