Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Iz Uprave Leanpaya u Porsche, Konto trade s novim vlasnikom u stečaj, smjena direktora Overseas tradea…

05. Veljača 2024.
Danijela Višnjić

Danijela Višnjić više nije direktorica u fintech-tvrtki LEANPAY, i sad je brand menadžerica za Škodu u PORSCHEU CROATIA

Po skraćenom je postupku zatvoren stečaj nad tvrtkom KONTO TRADE, koju je u kolovozu 2023. Mario Babić vlasnički i upravljački preuzeo od Serđana Eminija. Iako je tvrtka do 2022. poslovala pozitivno, račun joj je (bio) od travnja 2023. bio u blokadi teškoj 355 tisuća eura.

Gregor Hueber nije više direktor tvrtke OVERSEAS TRADE CO LTD. Na njegovu poziciju imenovani su dosadašnja prokuristica Martina Marojević  i Marko Jelenc, a Branimiru Regju ukinuta je prokura.

Paul Raoul E. Denayer imenovan je članom NO-a EMPWR-a umjesto Johna Emiela G Verhaeghea.

Emil Prkić više nije u vlasničkoj strukturi BRODOMETALURGIJE, čiji udio je preuzela sama tvrtka u vlasništvu Denisa Čovića i Krešimira Mešina.

Ivica Vukelja novi je član Uprave šibenskog IMPOL-TLM-a, koja je sada tročlana.

Robert Čuček više nije prokurist u INTEGRA METALU.

Marko Mogorović imenovan je direktorom tvrtke LUMINOR HOTEL COLLECTION  umjesto Mareka Miroslawa Kaszewskog.

Zdenkica Vrhovski Srećko Filipec imenovani su ovlaštenicima na poslovnom udjelu Slavka Filipeca u Konfeksu iz Zagreba.

ANGELINI TOURS iz Biograda na Moru pripojena je tvrtka-kći ANGELINA  DALMATIA.

Dosadašnji predsjednik Uprave tvrtke UNIOR VINKOVCI Damjan Marguč imenovan je prokuristom, a na direktorsku poziciju dolazi dosadašnji član Uprave Matej Lajtman.

Riječki TOWER prestaje djelovati, a kao likvidator imenovan je dosadašnji  prokurist Davor Pindulić.

Elio Prodi imenovan je članom NO-a CRVENE LUKE umjesto Alessandra Parolija. Tvrtka je u vlasništvu talijanske OCTAVIJE iz Modene, odnosno poznatih industrijalaca, obitelji Prodi, iz koje je i bivši talijanski premijer i predsjednik Europske komisije Romano Prodi.

Dosadašnja zamjenica predsjednika NO-a TEHNOMONTA Tatjana Bašić imenovana  je predsjednicom NO-a umjesto Miljenka Brnića, koji više nije član, a zamjenikom je  imenovan Niko Skala. Tanja Franković nova je članica NO-a umjesto Agate Dajčić.

KREŠIMIR-FUTURI pripojena je tvrtka kći IN CONTINUO iz Ivanca.

Željko Špralja izašao je iz vlasničke strukture TAJERA iz Poličnika, koji je sada u  stopostotnom vlasništvu Jure Strgačića. Strgačić ostaje i jedini član Uprave tvrtke nakon što je izašao Ivan Gligora.

JELŠANSKI VRTOVI prestali su poslovati po skraćenom postupku bez likvidacije.

22. travanj 2024 08:20